MSI B850 GAMING PLUS WIFI 9.643 TL - VATAN KART ÜYELERİNE ÖZEL

n1ed

80+
Reaksiyon skoru
16

x870'lere göre nasıldır bilmem ama çok güncel bir anakart. Valla bilen arkadaşlar söylerse ben de alabilirim. Vade farksız 3 taksit de var.

Ne diyorsunuz alınır mı?

40-45 gün önceki fiyatında sanırım.

x870'lere göre nasıldır bilmem ama çok güncel bir anakart. Valla bilen arkadaşlar söylerse ben de alabilirim. Vade farksız 3 taksit de var.

Ne diyorsunuz alınır mı?

dopdolu anakart güzel bence fiyat olarak da fena değil

Yaklaşık 4 aydır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım güzel ana kart tavsiye ederim .

Ben bunun msı x670e olanı kullanıyorum baya memnunum

Ne diyorsunuz alınır mı?

x870'e para yetmiyorsa alınabilir.

1756642649698.webp

2024 sonunda neredeyse aynı fiyata aldığım anakart vay be

low high side ayrı n-channel mosfet kullanan aşırı uyduruk anakart. matx en ucuz anakartlarda bu vrm tasarımı tercih ediliyor. 10k parasını çöpe atmak isteyen alabilir.

low high side ayrı n-channel mosfet kullanan aşırı uyduruk anakart. matx en ucuz anakartlarda bu vrm tasarımı tercih ediliyor. 10k parasını çöpe atmak isteyen alabilir.
Asus tuf b650 e wifi aldım geçen ay. Ona göre nasıldır? Şu an sorunsuz kullanıyorum. Memnunum. Açılış kapanış süresi de kısa. Oyunda sorun yaşamadım. 6999 liraya almıştım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,395
Üyeler
183,111
Son üye
kereviz
Geri