MSI B850 GAMING PLUS WIFI 9.643 TL - VATAN KART ÜYELERİNE ÖZEL

n1ed

80+
Reaksiyon skoru
16

x870'lere göre nasıldır bilmem ama çok güncel bir anakart. Valla bilen arkadaşlar söylerse ben de alabilirim. Vade farksız 3 taksit de var.

Ne diyorsunuz alınır mı?

40-45 gün önceki fiyatında sanırım.

x870'lere göre nasıldır bilmem ama çok güncel bir anakart. Valla bilen arkadaşlar söylerse ben de alabilirim. Vade farksız 3 taksit de var.

Ne diyorsunuz alınır mı?

dopdolu anakart güzel bence fiyat olarak da fena değil

Yaklaşık 4 aydır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım güzel ana kart tavsiye ederim .

Ben bunun msı x670e olanı kullanıyorum baya memnunum

Ne diyorsunuz alınır mı?

x870'e para yetmiyorsa alınabilir.

1756642649698.webp

2024 sonunda neredeyse aynı fiyata aldığım anakart vay be

low high side ayrı n-channel mosfet kullanan aşırı uyduruk anakart. matx en ucuz anakartlarda bu vrm tasarımı tercih ediliyor. 10k parasını çöpe atmak isteyen alabilir.

low high side ayrı n-channel mosfet kullanan aşırı uyduruk anakart. matx en ucuz anakartlarda bu vrm tasarımı tercih ediliyor. 10k parasını çöpe atmak isteyen alabilir.
Asus tuf b650 e wifi aldım geçen ay. Ona göre nasıldır? Şu an sorunsuz kullanıyorum. Memnunum. Açılış kapanış süresi de kısa. Oyunda sorun yaşamadım. 6999 liraya almıştım.

Geri