3 kisiye dukkandan bu anakartla sistem topladik, birisinin 2 ram slotu bozuk cikti²Arkadaşlar kronik sorunlu diye duydum. Kullananlar varsa yorum yapabilirler mi hata vs. durumlarla karşılaşan oldu mu?
En sorunlu anakartlar gigabytein oluyor yani digerleri nadirBen sipariş verdim montaj yapmadan kurulum yapacağım sorun çıkarsa geri veririm
Arkadaşlar kronik sorunlu diye duydum. Kullananlar varsa yorum yapabilirler mi hata vs. durumlarla karşılaşan oldu mu?
Sadece bu modelde mi sorun var ? Ben de x870 tomahawk almayı düşünüyordum. Yoksa direkt msi'dan uzak mı durulmalı3 kisiye dukkandan bu anakartla sistem topladik, birisinin 2 ram slotu bozuk cikti²
Msi guvenilir bir marka zaten problem yasatmiyor sorun cikinca, biz dukkanda 3 kez bu anakarti kullandik 1 kere sorun cikti. Genel olarak sansina bize denk gelmis olabilirSadece bu modelde mi sorun var ? Ben de x870 tomahawk almayı düşünüyordum. Yoksa direkt msi'dan uzak mı durulmalı
Hocam siz dükkanda bu işlerle uğraşıyorsanız sizin fikrinizi alayim , en az sorun çıkartan marka hangisi anakartlarda ? hem marka hem model olarakMsi guvenilir bir marka zaten problem yasatmiyor sorun cikinca, biz dukkanda 3 kez bu anakarti kullandik 1 kere sorun cikti. Genel olarak sansina bize denk gelmis olabilir
Hocam spesifik olarak bir model yok ancak genelde elimize gecen gigabyte anakartlarda problem cikiyor. Benim sahsi onerim asus, msi ve giris seviyesinde biostar olurHocam siz dükkanda bu işlerle uğraşıyorsanız sizin fikrinizi alayim , en az sorun çıkartan marka hangisi anakartlarda ? hem marka hem model olarak
Hocam spesifik olarak bir model yok ancak genelde elimize gecen gigabyte anakartlarda problem cikiyor. Benim sahsi onerim asus, msi ve giris seviyesinde biostar olur