Neler Yeni

Yardım MSI B850 TOMAHAWK WİFİ KULLANICI YORUMLARI

misemise

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Mert Ketenoğlu
Arkadaşlar kronik sorunlu diye duydum. Kullananlar varsa yorum yapabilirler mi hata vs. durumlarla karşılaşan oldu mu?

Xenovian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
409
İsim
M.Rüzgar Özen
Arkadaşlar kronik sorunlu diye duydum. Kullananlar varsa yorum yapabilirler mi hata vs. durumlarla karşılaşan oldu mu?
3 kisiye dukkandan bu anakartla sistem topladik, birisinin 2 ram slotu bozuk cikti²

Xenovian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
409
İsim
M.Rüzgar Özen
Sadece bu modelde mi sorun var ? Ben de x870 tomahawk almayı düşünüyordum. Yoksa direkt msi'dan uzak mı durulmalı
Msi guvenilir bir marka zaten problem yasatmiyor sorun cikinca, biz dukkanda 3 kez bu anakarti kullandik 1 kere sorun cikti. Genel olarak sansina bize denk gelmis olabilir

• Beğen
Reaksiyonlar: Krmm

Krmm

80+ Bronze
Msi guvenilir bir marka zaten problem yasatmiyor sorun cikinca, biz dukkanda 3 kez bu anakarti kullandik 1 kere sorun cikti. Genel olarak sansina bize denk gelmis olabilir
Hocam siz dükkanda bu işlerle uğraşıyorsanız sizin fikrinizi alayim , en az sorun çıkartan marka hangisi anakartlarda ? hem marka hem model olarak

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Göksel
Tomahawk b650 kullanıyorum memnunum

Xenovian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
409
İsim
M.Rüzgar Özen
Hocam siz dükkanda bu işlerle uğraşıyorsanız sizin fikrinizi alayim , en az sorun çıkartan marka hangisi anakartlarda ? hem marka hem model olarak
Hocam spesifik olarak bir model yok ancak genelde elimize gecen gigabyte anakartlarda problem cikiyor. Benim sahsi onerim asus, msi ve giris seviyesinde biostar olur

• Beğen
Reaksiyonlar: Krmm

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Göksel
Anakartta ne sorunu çıkacak varsayalım çıktı iade edersin zaten msi tomahawk iyi model

Xenovian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
409
İsim
M.Rüzgar Özen
Bendede msi b650 gaming plus wifi bulunuyor oneririm
Hocam spesifik olarak bir model yok ancak genelde elimize gecen gigabyte anakartlarda problem cikiyor. Benim sahsi onerim asus, msi ve giris seviyesinde biostar olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,085,442
Üyeler
172,502
Son üye
Esserefe
Top Bottom