yük altında 85 normal de 96 biraz garip, belki sensör yanlış gösteriyor da olabilir.soket sıcaklığı 95 derece
Arkada pubg açıktıyük altında 85 normal de 96 biraz garip, belki sensör yanlış gösteriyor da olabilir.
Kasa ya elimi goturunce baya sıcakyük altında 85 normal de 96 biraz garip, belki sensör yanlış gösteriyor da olabilir
Mx4 sürdü adam yhava da alıyor bursasa yasiyorumKasa yeterince hava almıyor veya Adana'da yaşiyorsunuz.
Kasa yan kapağını çıkarıp deneyin.
Macun çok çok az sürülecek ve mx4 gibi kaliteli bir macun olacak .
Deneyeceğim yarın yazicağım bana geri dönüş yaparsanız sevinirim 1 tanıdığım bile yok da özür dilerimDediğim gibi kasa yan kapağını çıkarıp deneyin.
Soket Sıcaklığı dediği VRM sıcaklığıdır muhtemelen (kesin konuşmamakla beraber) sisteminiz kaç senelik ve özellikleri nedir acaba ?İşlemci soket sıcaklığı 95 derece ama işlemci sıcaklığın 60 derece normal mi
Ekstradan sıvı sogutucum dik takılı sıkıntı olur mu thermalright marka 240 mm ramlerden dolayı sığmadı Alıntıyı görüntüle
Sistemim i7 9700 anakartım msı b365 pro vh ekran kartım asus 2060 oc 8+8 16 gb ram 2666mhz 1 tb hdd segate baracuda 256 gb ssdSoket Sıcaklığı dediği VRM sıcaklığıdır muhtemelen (kesin konuşmamakla beraber) sisteminiz kaç senelik ve özellikleri nedir acaba ?
tam 1 senelik işlemcim ama 2020 yılından beri varSoket Sıcaklığı dediği VRM sıcaklığıdır muhtemelen (kesin konuşmamakla beraber) sisteminiz kaç senelik ve özellikleri nedir acaba ?
Cpu soket sıcaklığını biraz daha araştırınca gördüm ki orası işlemci ile soket pinlerinin olduğu yerin sıcaklığıymış oraya pek takılmana gerek yok normal cpu sıcaklığın zaten 60 derece.Sistemim i7 9700 anakartım msı b365 pro vh ekran kartım asus 2060 oc 8+8 16 gb ram 2666mhz 1 tb hdd segate baracuda 256 gb ssd
ve thermalrhigt sıvı soğutma