Msi chk numarasını bulamıyorum

Leon_Was_Here

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
556
msi mag pano 100r pz kasa aldım shout out kampanyası dahilinde kayıt yapmam gerekiyor ancak kutu üzerindeki barkod da chk kodu yok . msi bir videosunda kasa üzeirndeki barkod yazdığı görünüyor ama kasa üzerinde barkoda rastlayamadım . bilen bir arkadaş yardımcınolursa sevinirim .

chk numarası kutu üzerinde olmuyor ürünün üzerindeki seri numara yazan etikette oluyor.

msi mag pano 100r pz kasa aldım shout out kampanyası dahilinde kayıt yapmam gerekiyor ancak kutu üzerindeki barkod da chk kodu yok . msi bir videosunda kasa üzeirndeki barkod yazdığı görünüyor ama kasa üzerinde barkoda rastlayamadım . bilen bir arkadaş yardımcınolursa sevinirim .
kasanın en altında olması lazım power supplyin tel panelinin orda

kasanın en altında olması lazım power supplyin tel panelinin orda
:D altına bakmak aklıma gelmedi açıkcası . şimdi baktım ama orada da yok maalesef . psu söktüm o kısımda da yok

Tek aklıma gelen kasanın kolisinin bandı öncesinde açılmıştı ilk başta moralim biraz bozuldu kutudan çıkardım sıfır duruyordu önemsemedim . Bende ki şans asus b850f aldım vatandan kart sıfır ama içinden anahtarlık ve stickerlar çıkmadı .

:D altına bakmak aklıma gelmedi açıkcası . şimdi baktım ama orada da yok maalesef . psu söktüm o kısımda da yok
Kasanın altında oluyor. Yoksa kitapçıklara vs bak. Belki oralarda serial vs. yazar etiket koymuşlardır fazladan.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-11-20 003423.webp
    Ekran görüntüsü 2025-11-20 003423.webp
    90.9 KB · Hit: 7
olmamasının imkanı yok o numaranın kasanin biyerindedir ama neresinde :kekw:
Hocam illa ki ama kasanın montajını yaparken illa ki gözüme çarpardı zaten bilemedim yarın artık işten gelince kurcalarım biraz .

TeknolojiSepetim gibi bir yerden aldın da adamlar mı kullandı senin kuponu acaba :kekw:

Kasanın altında oluyor. Yoksa kitapçıklara vs bak. Belki oralarda serial vs. yazar etiket koymuşlardır fazladan.
Buldum hocam çok sağolun aynı sizin resimdeki yerde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

TeknolojiSepetim gibi bir yerden aldın da adamlar mı kullandı senin kuponu acaba :kekw:
Amazon hocam ama bandı açılmıştı geniş bir bant izi vardı sonra normal ebatta koli bandı ile tekrardan kapatmışlar insanı huylandırıyorlar işte .

Geri