msi core frozr s / arctic freezer 34

LastShot

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,292
Bu linkteki soğutucu mu yoksa 50tl daha ucuza msi core frozr s mi arkadaşlar
Msi core frozr normal fiyat 400 fakat gaming gecesinde 299'a düşeceğini düşşünmekteyim.
Hangisi sizce 50tl daha verip arctic mi=
Yoksa msi da iyi midir aslında msi içime daha fazlla siniyor hem incehesaptan olması(kesin güvenilir ondan diyorum yoksa kargo olayını biliyoruM)hem de ekran kartı anakartta msi
Fakat forumda arctic inanılmaz öneriliyor ne yapmalıyım sizce?

Bu linkteki soğutucu mu yoksa 50tl daha ucuza MSI core frozr s mi arkadaşlar
MSI core frozr normal fiyat 400 fakat gaming gecesinde 299'a düşeceğini düşşünmekteyim.
Yoksa MSI da iyi midir aslında MSI içime daha fazlla siniyor hem incehesaptan olması(kesin güvenilir ondan diyorum yoksa kargo olayını biliyoruM)hem de ekran kartı anakartta MSI
Bende 3600X işlemcime extra soğutma araştırıyordum normalde cooler master hyper 212 black edition hava soğutmasını alacaktım ama frozr s indirime girecek diye duyunca beklemeye karar verdim. Attığın linkteki soğutmadan daha kaliteli ve daha iyi soğuttuğunu söyleyebilirim. İyi indirim gelirse ben de almayı düşünüyorum

Bu linkteki soğutucu mu yoksa 50tl daha ucuza MSI core frozr s mi arkadaşlar
MSI core frozr normal fiyat 400 fakat gaming gecesinde 299'a düşeceğini düşşünmekteyim.
Yoksa MSI da iyi midir aslında MSI içime daha fazlla siniyor hem incehesaptan olması(kesin güvenilir ondan diyorum yoksa kargo olayını biliyoruM)hem de ekran kartı anakartta MSI
Attığın linkteki duo olmayan tek fanlı model şunu al bence

Msi ın incelemesine burdan da bakabilirsin baya sağlam ve kaliteli dediğim gibi. Msi sonuçta

Attığın linkteki duo olmayan tek fanlı model şunu al bence

Eyvallah peki msi ile performansları çok fark eder mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,516
Üyeler
192,387
Son üye
Burakcomakli
Geri