Msı coreliquid l360 v2 soğutmuyor

Reaksiyon skoru
14
Sıvı soğutmanın fanları çalışıyor biostan pompayı kontrol ediyorum pompa da 4000rpm civarlarında çalışıyor ancak pc biosta beklerken yüksek ısıdan dolayı kapanıyor. Termal macun arctic mx4 sürülü ve işlemcinin üzerine tam oturduğuna eminim defalarca kontrol ettim üstüne baskı da uyguladım değişen bişey olmadı uzay montaj sistem kasaya takmadan denedin neden olabilir sıvı soğutmayı 2.el aldım

Sıvı soğutmanın fanları çalışıyor biostan pompayı kontrol ediyorum pompa da 4000rpm civarlarında çalışıyor ancak pc biosta beklerken yüksek ısıdan dolayı kapanıyor. Termal macun arctic mx4 sürülü ve işlemcinin üzerine tam oturduğuna eminim defalarca kontrol ettim üstüne baskı da uyguladım değişen bişey olmadı uzay montaj sistem kasaya takmadan denedin neden olabilir sıvı soğutmayı 2.el aldım
Kablo bağlantılarını doğru yaptığınızdan eminmisiniz?

cpu?

Ryzen 9 9900x
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pompayı aio_pump söketine fanları da cpu fan söketine taktım fanların veya pompanın rpm değerlerinde sıkıntı yok zaten biostan kontrol ettim
pompadaki işlemciye temas eden koruma bandını çıkardın mı

2. El olduğu için koruma bandı yoktu zaten ama soğutmayınca eski sahibinin bişey yapıştırmış olabileceğini düşünüp onu da kontrol ettim bakır direkt işlemciye temas ediyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Abi Kapalı devre soğutma bunlar ancak birkaç videoda gördüm içerisindeki su azalıyor veya bitiyormuş böyle bişey mümkün mü ya da kirlilikten dolayı tıkanma gibi durumlar olabiliyormuş böyle bişey olabilir mi olabilirse nasıl çözerim bu durumu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,498
Üyeler
184,464
Son üye
tfyeer
Geri