Erimtan
80+ Bronze
Hayırlı olsun hocam güle güle kullan sağol.Ben taksitle almak zorunda kaldım 4200'e geldi normalde 3900
Hayırlı olsun hocam güle güle kullan sağol.Ben taksitle almak zorunda kaldım 4200'e geldi normalde 3900
Sende hocam gelince haber verirsin.Hayırlı olsun hocam güle güle kullan sağol.
G244F'e değer gibi düşünüyorum ama Lenovodaki o özellikler varken muhtemelen MSI almazdım.arada bi 100 200 TL lik fark var önemli bir fark değil yani
hocam bende g2412 alma kararı verdim ve aldım elime ulaştı fakat monitörün arkasına takılan 4 tane vida çıkmadı sizde çıkmış mıydı acaba?G2412 Kulanıyorum tavsiye ederim.
Bütün vidaları vardı nasıl çıkmadı kutuya bidaha bak bencehocam bende g2412 alma kararı verdim ve aldım elime ulaştı fakat monitörün arkasına takılan 4 tane vida çıkmadı sizde çıkmış mıydı acaba?
bilmiyorum hocam ama bakmadığım yer kalmadı kutusunda da yok açtığım yere de baktım bir yere mi düştü diye ordada yokBütün vidaları vardı nasıl çıkmadı kutuya bidaha bak bence
kör gözlerim görmemiş hocam buldum tamamdır kağıtların olduğu poşetteymişbilmiyorum hocam ama bakmadığım yer kalmadı kutusunda da yok açtığım yere de baktım bir yere mi düştü diye ordada yok