Neler Yeni

Yardım MSI G272QPF 2k monitör sipariş ettim. Pişman olur muyum ?

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Jiyu
Bütçe
8000
Selamünaleyküm, hayırlı günler arkadaşlar. 1 aydır ASUS monitörü kullanıyordum, iade talebi oluşturdum.
https://www.amazon.com.tr/ASUS-VG27AQ3A-FREESYNC-2560x1440-Monitör/dp/B0CB8JTSCF Monitör
Sizden ricam 7700XT ekran kartı ve PC hocası GG-13 için güzel bir tercih olmuş mudur ?
Aradığım özellikler:
  • Valorant, CS2, PUBG ve Rainbow Six: Siege vb. FPS oyunlarını en akıcı ve en az gecikme ile oynamak.
  • RDR2 vb. oyunlar satın aldım. Akıcı ve güzel şekilde oynamak.
  • Dizi, film vb. izlerken ve bir şeyler okurken en kaliteli ve sağlıklı şekilde okumak için ekranın güzel olmasını istiyorum.
  • Gözü diğerlerinden daha az yoracak ve radyasyonu en az olan monitörü istiyorum
ASUS monitörü 7800 TL'ye aldım. En fazla 1K fazla para verebilirim. ASUS monitör'den daha iyi monitör önerir misiniz?
Amazon'dan almak istiyorum. Mümkünse satıcı Amazon değilse de güvenilir satıcıdan ve gönderen Amazon monitör önerir misiniz?
İade talebini oluşturduğum monitörü 7800 TL'ye aldım. En fazla 1k üstüne çıkabilirdim. Sizce çok fark var mıdır aralarında?

MSI G272QPF E2 sipariş ettim , sizce pişman olur muyum ? Satıcı amazon​

Son düzenleme:

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Jiyu

MSI G274QPF vs MSI G272QPF vs DELL G2724D ? Arkadaşlar 3 monitör arasında kaldım. Amazon'dan alacağım. MSI yorumları kötü ve puanları düşük fakat modeller öneriliyor. Dell olan model de öneriliyor. Sizce hangisini tercih edersem daha güvenilir olur ? Satıcının güvenilirliği de önemli. Dell 165 hz bu arada. Bu monitörler Asus VG27AQ3A 2k 180hz monitör'den iyi midir ?​

beyond

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
ismail karakoç

MSI G274QPF vs MSI G272QPF vs DELL G2724D ? Arkadaşlar 3 monitör arasında kaldım. Amazon'dan alacağım. MSI yorumları kötü ve puanları düşük fakat modeller öneriliyor. Dell olan model de öneriliyor. Sizce hangisini tercih edersem daha güvenilir olur ? Satıcının güvenilirliği de önemli. Dell 165 hz bu arada. Bu monitörler Asus VG27AQ3A 2k 180hz monitör'den iyi midir ?​

Msi panel konusunda bir tık leş. rehber bu linkten karar vermen daha kolay olur.

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

qwerty1029384756

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,246
İsim
Qwerty1029384756
  • Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Jiyu
Msi panel konusunda bir tık leş. rehber bu linkten karar vermen daha kolay olur.
O rehbere baktım , msı G274QPF öneriliyor. Amazon'dan alacağım için seçenekler sınırlı.
Dell monitörü çok önerildiğini gördüm , yabancı youtube kanallarında tierlist'te ortalama A oluyor.
Satıcının güvenilirliği , iade ve değişim olduğunda sorunsuz iade yapmalarını istiyorum.
Dey elektronik güvenilir mi ? İtopya'nın mağazasıymış sanırım , itopya hiç sevmediğim bir yer.
Daha önce monitör kullanmadım , laptop kullanıcısıyım.
İlk kullandığım monitör Asus VG27AQ3A 2k 180hz monitör. Asus monitörden iyi midir bu monitörler ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

G2412F aldım hiçbir sıkıntısı olmadan geldi. Şans işi.
Hangi satıcıdan aldınız ? amazon'dan alacağım.
Müşteri hizmetleri ile görüştüm , gönderen amazon olduğu sürece onlar iade yapabiliyormuş 30 gün içerisinde.
Normalde hem satıcı hem gönderen amazon istiyordum ama böyle imkanım varsa , güvenilir başka bir satıcı da olur amazondan.

Birazdan sipariş etmem gerekiyor arkadaşlar , pazartesi günü elimdeki asus monitörü götürecekler sabah.

qwerty1029384756

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,246
İsim
Qwerty1029384756
O rehbere baktım , msı G274QPF öneriliyor. Amazon'dan alacağım için seçenekler sınırlı.
Dell monitörü çok önerildiğini gördüm , yabancı youtube kanallarında tierlist'te ortalama A oluyor.
Satıcının güvenilirliği , iade ve değişim olduğunda sorunsuz iade yapmalarını istiyorum.
Dey elektronik güvenilir mi ? İtopya'nın mağazasıymış sanırım , itopya hiç sevmediğim bir yer.
Daha önce monitör kullanmadım , laptop kullanıcısıyım.
İlk kullandığım monitör Asus VG27AQ3A 2k 180hz monitör. Asus monitörden iyi midir bu monitörler ?

Hangi satıcıdan aldınız ? amazon'dan alacağım.
Müşteri hizmetleri ile görüştüm , gönderen amazon olduğu sürece onlar iade yapabiliyormuş 30 gün içerisinde.
Normalde hem satıcı hem gönderen amazon istiyordum ama böyle imkanım varsa , güvenilir başka bir satıcı da olur amazondan.
İncehesap satıcısından almışım.

• Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Jiyu
İncehesap satıcısından almışım.
Sizce hangisini tercih etmeliyim ? satıcı amazon olduğu için MSI G272QPF E2 düşünüyorum.
Satıcı Dey elektronik , gönderen amazon MSI G274QPF E2 ise üst modeli ve daha çok öneriliyor.
Dell monitör ise bu bütçede en çok önerilen monitör fakat yeni versiyonlarında kalitesiz panel koyup satıyorlamış diye duydum.
Bu nedenle de kararsızım... Dey elektronik ayıplı ürün gönderir mi :( amazon gönderiyor ama satıcı dey elektronik sonuçta

qwerty1029384756

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,246
İsim
Qwerty1029384756
Sizce hangisini tercih etmeliyim ? satıcı amazon olduğu için MSI G272QPF E2 düşünüyorum.
Satıcı Dey elektronik , gönderen amazon MSI G274QPF E2 ise üst modeli ve daha çok öneriliyor.
Dell monitör ise bu bütçede en çok önerilen monitör fakat yeni versiyonlarında kalitesiz panel koyup satıyorlamış diye duydum.
Bu nedenle de kararsızım... Dey elektronik ayıplı ürün gönderir mi :( amazon gönderiyor ama satıcı dey elektronik sonuçta
MSI G274QPF E2 MSI G272QPF E2 den daha iyi bütçe artarsa.

• Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Jiyu
MSI G274QPF E2 MSI G272QPF E2 den daha iyi bütçe artarsa.
Linkini attığınız monitör ile MSI 274QPF e2 monitör farklı.
Bütçe artarsa aşağıdakini öneriyorsunuz fakat amazondan alacağım , amazonda satıcı ve gönderici incehesap.
Ayrıca o kadar bütçe çıkmak istemiyorum 8k ideal , 5-6k daha fazla verecek olsaydım 7700xt yerine 7800xt tercih ederdim.

qwerty1029384756

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,246
İsim
Qwerty1029384756
Linkini attığınız monitör ile MSI 274QPF e2 monitör farklı.
Bütçe artarsa aşağıdakini öneriyorsunuz fakat amazondan alacağım , amazonda satıcı ve gönderici incehesap.
Ayrıca o kadar bütçe çıkmak istemiyorum 8k ideal , 5-6k daha fazla verecek olsaydım 7700xt yerine 7800xt tercih ederdim.
G274QPF E2 öneririm.

• Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Jiyu
MSI monitörlerin puanı amazonda çok düşük , tereddüt ediyorum.
Amazon'da 30 gün içerisinde iade yapılabildiği için , her önüne gelen iade ediyordur.
İade edilenleri mi gönderiyorlar acaba :(

G274QPF E2 öneririm.
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CR9ZS4ZK/?psc=1 yorumlara bakar mısınız ?
Dey elektronik güvenilir mi ? itopya'nın farklı ismi sanırım. Tekrar hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.
G272QPF ile aralarında çok fark var mı ?

3.9 ve 4.0 puanları var. Ayrıca puanı yüksek yorumlar da öne çıkarılsın diye yüksek ama yorumlar kötü.

qwerty1029384756

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,246
İsim
Qwerty1029384756
MSI monitörlerin puanı amazonda çok düşük , tereddüt ediyorum.
Amazon'da 30 gün içerisinde iade yapılabildiği için , her önüne gelen iade ediyordur.
İade edilenleri mi gönderiyorlar acaba :(

https://www.amazon.com.tr/dp/B0CR9ZS4ZK/?psc=1 yorumlara bakar mısınız ?
Dey elektronik güvenilir mi ? itopya'nın farklı ismi sanırım. Tekrar hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.
G272QPF ile aralarında çok fark var mı ?

3.9 ve 4.0 puanları var. Ayrıca puanı yüksek yorumlar da öne çıkarılsın diye yüksek ama yorumlar kötü.
Teknosa gibi mağazalardan alırsınız.

• Üzgün

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Jiyu
https://tr.msi.com/Monitor/G274QPF mağazında E2 modelini bulamadım , 170hz diyor ? dün biri göstermişti ama unuttum

Teknosa gibi mağazalardan alırsınız.
Mağazadan asla almak istemiyorum çünkü iade yapmıyorlar.
Amazon'dan alırım beğenmezsem iade ederim diye düşündüm.
Şimdi mağazada ne kadar test edebileceğim ki ? Evde bir sürü test yaparım , uzun süreli kullanırım.
İnternetten almanın sıkıntısı sürekli değişim iade işleriyle uğraşabilirim :( o yüzden en iyisini ve en az sorunlusu olanı almak istiyorum

Top Bottom