Neler Yeni

Yardım MSI G272QPF 2k monitör alınır mı ?

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Jiyu
Bütçe
8000
Selamünaleyküm, hayırlı günler arkadaşlar. 1 aydır ASUS monitörü kullanıyordum, iade talebi oluşturdum.
https://www.amazon.com.tr/ASUS-VG27AQ3A-FREESYNC-2560x1440-Monitör/dp/B0CB8JTSCF Monitör
Sizden ricam 7700XT ekran kartı ve PC hocası GG-13 için kaliteli bir monitör önerir misiniz?
Aradığım özellikler:
  • Valorant, CS2, PUBG ve Rainbow Six: Siege vb. FPS oyunlarını en akıcı ve en az gecikme ile oynamak.
  • RDR2 vb. oyunlar satın aldım. Akıcı ve güzel şekilde oynamak.
  • Dizi, film vb. izlerken ve bir şeyler okurken en kaliteli ve sağlıklı şekilde okumak için ekranın güzel olmasını istiyorum.
  • Gözü diğerlerinden daha az yoracak ve radyasyonu en az olan monitörü istiyorum
ASUS monitörü 7800 TL'ye aldım. En fazla 1K fazla para verebilirim. ASUS monitör'den daha iyi monitör önerir misiniz?
Amazon'dan almak istiyorum. Mümkünse satıcı Amazon değilse de güvenilir satıcıdan ve gönderen Amazon monitör önerir misiniz?
İade talebini oluşturduğum monitörü 7800 TL'ye aldım. En fazla 1k üstüne çıkabilirim. Amazon'dan alınacak , gönderen amazon şart.
Ama satıcısı olduğu için MSI G272QPF E2 almayı düşünüyorum. Sizce pişman olur muyum ?
Rica ediyorum yardımcı olur musunuz ? Stoklar bitmek üzere...

Son düzenleme:

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Jiyu
öncelikle karar tamamen sana ait ben sadece öneri veriyorum fakat hayır bir sıkıntı yaşamazsın akıcılık konusunda
Ben daha önce bir çok konu açmıştım , çoğu kişi 2k monitör önerdi. Fps oyunu oynasam da yine de 2k al dediler.
Ben de heves ettim RDR2 satın aldım. Peki 1080p monitör olarak ne öneriyorsunuz ? 240-280 hz alırım sanırım.
Şu an'a kadar 2k'da yaşadığım 2 büyük sorun var. 1'si laptop kullanıcısıyım , monitör aşırı büyük.
2.si ise 720p ve 1080p videolar net ve akıcı olmuyor sanırım monitör 1440p olduğu için ama her video 2k değil ki.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kesinlikle ekstra bir özelliği yok fakat daha güvenilir olduğunu söyleyebilirim
Link atar mısınız viewsonic hangi modeli öneriyorsunuz ? Gönderen amazon şart.

MSI G272QPF VE MSI G274QPF E2 arasında ne farklar var arkadaşlar ?
Amazondaki puanları gerçekten çok düşük ve çok tereddüt ediyorum. Tekrar tekrar iade süreçleriyle uğraşmak istemiyorum.
Ne yapmalıyım :(

VBeyond

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Sarp Kurt
Ben daha önce bir çok konu açmıştım , çoğu kişi 2k monitör önerdi. Fps oyunu oynasam da yine de 2k al dediler.
Ben de heves ettim RDR2 satın aldım. Peki 1080p monitör olarak ne öneriyorsunuz ? 240-280 hz alırım sanırım.
Şu an'a kadar 2k'da yaşadığım 2 büyük sorun var. 1'si laptop kullanıcısıyım , monitör aşırı büyük.
2.si ise 720p ve 1080p videolar net ve akıcı olmuyor sanırım monitör 1440p olduğu için ama her video 2k değil ki.

Link atar mısınız viewsonic hangi modeli öneriyorsunuz ? Gönderen amazon şart.
amazon ise sanıyorumki 165hz üstü yok ViewSonic markasının

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
957
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
ALINIIR 😄.

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Jiyu
MSI G274QPF modeli değil mi ?

27 inç büyük olduğu için , 24 inç 1080p 240-280hz monitör mü alsam diye düşünmüyorum bir yandan da.
Ekran kartım 7700xt olduğu için ve RDR2 gibi oyunlar aldığım için tadını da çıkarmak istiyorum. Kararsızım.
Daha önce monitör kullanmadım , laptop kullandım. İlk monitörüm 2k. Bu yüzden 1080p ve 2k farkını anlayamadım :(

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
957
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
MSI G274QPF modeli değil mi ?

27 inç büyük olduğu için , 24 inç 1080p 240-280hz monitör mü alsam diye düşünmüyorum bir yandan da.
Ekran kartım 7700xt olduğu için ve RDR2 gibi oyunlar aldığım için tadını da çıkarmak istiyorum. Kararsızım.
Daha önce monitör kullanmadım , laptop kullandım. İlk monitörüm 2k. Bu yüzden 1080p ve 2k farkını anlayamadım :(
Hocam 2k deneyimlemiş olduğun için ben 2k'dan devam etmen gerektiğini tavsiye ettim ve ediyorum. Sistemin de zaten 2k'ya müsaitken neden 1080p kullanasın? Hem rekabetçini hem hikayeli oyununu kaliteli bir biçimde oynarsın. Kendim bu arada 1080p'yi 27" monitör de kullanıyorum ve söylenildiği gibi ne bi pikselleşme var ne de baika bir şey. 27" monitörüm deneyim ve zevki de bir başka.

• Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Jiyu
Hocam 2k deneyimlemiş olduğun için ben 2k'dan devam etmen gerektiğini tavsiye ettim ve ediyorum. Sistemin de zaten 2k'ya müsaitken neden 1080p kullanasın? Hem rekabetçini hem hikayeli oyununu kaliteli bir biçimde oynarsın. Kendim bu arada 1080p'yi 27" monitör de kullanıyorum ve söylenildiği gibi ne bi pikselleşme var ne de baika bir şey. 27" monitörüm deneyim ve zevki de bir başka.
1080p önerenler oldu ve kafam karıştı bu yüzden.

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
957
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
1080p önerenler oldu ve kafam karıştı bu yüzden.
Tabi ki önerebilirler saygım sonsuz, ben de 2k deneyimlediğin için 1080p'yi beğenmeyebilirsin diye tekrar 2k almanı tavsiye ediyorum.

• Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Jiyu
MSI G274QPF VE MSI G274QPF E2 arasında fark var mı ?
Msı'ın sitesinde 170hz diyor

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
957
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
  • Beğen

Siluet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Burak Akça
MSI 27" G274QPF E2 bunu alabilirsin.
Ben de amazondan aldım bir haftadır kullanıyorum ama ölü piksel var maalesef.

Daha önce bir arkadaşım ve en son benle birlikte kuzenim de bu modeli aldı, onlarda da ölü piksel çıktı.

• Üzgün

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
957
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Hocam E2 modeli 180hz, öteki model 170hz.

Screenshot_20250131-203632_Chrome.jpg

• Muhteşem

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Jiyu
MSI 27" G274QPF E2 bunu alabilirsin.
Ben de amazondan aldım bir haftadır kullanıyorum ama ölü piksel var maalesef.

Daha önce bir arkadaşım ve en son benle birlikte kuzenim de bu modeli aldı, onlarda da ölü piksel çıktı.
ölü piksel çıkmasına rağmen mi öneriyorsunuz ?
ölü piksel harici monitör , benim asus monitörümden daha mı iyidir ?
ASUS VG27AQ3A

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,257
Üyeler
166,723
Son üye
hellcex
Top Bottom