Neler Yeni

MSI G274QPX ölü piksel

Renas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Renas Doğan
bu monitörü aldım az önce elime ulaştı ve sanırım 2 adet ölü piksel var değişim yaparlar mı?

Renas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Renas Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aradım fakat msi monitörlerde 0 ölü piksel garantisinin olmadığını 5 piksele kadar normal kabul edildiğini söylediler.

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Murat Aslan
aradım fakat msi monitörlerde 0 ölü piksel garantisinin olmadığını 5 piksele kadar normal kabul edildiğini söylediler.
Kim diyor abi bunu.Evet ölü pixel gayet normal bir şey çıkabilir ama 5 piksele kadar normal fln palavra.Değiştirmek zorundalar

otunc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
ÖNER TUNÇ
Hocam, hiç ölü piksel falan karıştırma işe direkt cayma hakkını kullan. Ürün beklentilerimi karşılamadı de. Kestirmeden direkt sonuç

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,028
İsim
Emir
Aldiginiz yerin linkini atar misiniz?Ek olarak cayma hakkini kullan iade et ugrasma

otunc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
ÖNER TUNÇ
Ama şunu da unutmayın, bunu iade ettiniz diyelim yeni alacağınız monitör daha kötü de gelebilir bu tamamen şans işi. İstersen cayma hakkını kullan şansını dene, ya da monitörden genel anlamda memnunsan o iki piksel de çok dikkatini cekmiyorsa kullanmaya devam edebilirsin.

Renas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Renas Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ama şunu da unutmayın, bunu iade ettiniz diyelim yeni alacağınız monitör daha kötü de gelebilir bu tamamen şans işi. İstersen cayma hakkını kullan şansını dene, ya da monitörden genel anlamda memnunsan o iki piksel de çok dikkatini cekmiyorsa kullanmaya devam edebilirsin.
kurumsal faturayla almıştım ürünü bu bir sorun yaratır mı iade kapsamında
Mesaj otomatik birleştirildi:

iade sayfasında söyle bir şey yazıyor
Cayma hakkı kullanımı mevzuat gereği tüketici sıfatı ile yapılan alımlarda geçerli olup ticari veya kurumsal alımlarda geçerli değildir.

otunc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
ÖNER TUNÇ

Cayma hakkı kullanımı mevzuat gereği tüketici sıfatı ile yapılan alımlarda geçerli olup ticari veya kurumsal alımlarda geçerli değildir.
Cayma hakkında bir farkı var mı bilmiyorum. Talep oluşturmadan önce iyice bir konuya hakim olmalısın. Ölü piksel var kusurlu vs dersen o yoldan sonuç çıkmaz.

otunc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
ÖNER TUNÇ

Kurumsal faturada cayma hakkı olmuyormuş bunu da öğrenmiş olduk. Ama sizin için kötü oldu.

Top Bottom