yapmaları lazım iade et direk..bu monitörü aldım az önce elime ulaştı ve sanırım 2 adet ölü piksel var değişim yaparlar mı?
Kim diyor abi bunu.Evet ölü pixel gayet normal bir şey çıkabilir ama 5 piksele kadar normal fln palavra.Değiştirmek zorundalararadım fakat msi monitörlerde 0 ölü piksel garantisinin olmadığını 5 piksele kadar normal kabul edildiğini söylediler.
Hocam, hiç ölü piksel falan karıştırma işe direkt cayma hakkını kullan. Ürün beklentilerimi karşılamadı de. Kestirmeden direkt sonuçaradım fakat msi monitörlerde 0 ölü piksel garantisinin olmadığını 5 piksele kadar normal kabul edildiğini söylediler.
Aldiginiz yerin linkini atar misiniz?Ek olarak cayma hakkini kullan iade et ugrasma
kurumsal faturayla almıştım ürünü bu bir sorun yaratır mı iade kapsamındaAma şunu da unutmayın, bunu iade ettiniz diyelim yeni alacağınız monitör daha kötü de gelebilir bu tamamen şans işi. İstersen cayma hakkını kullan şansını dene, ya da monitörden genel anlamda memnunsan o iki piksel de çok dikkatini cekmiyorsa kullanmaya devam edebilirsin.
Ülkedeki asgari ücretin %70i parasına monitör alıyorsun ve 5 tane çıkmadan iade edemezsin diyorlar he vay be
Cayma hakkında bir farkı var mı bilmiyorum. Talep oluşturmadan önce iyice bir konuya hakim olmalısın. Ölü piksel var kusurlu vs dersen o yoldan sonuç çıkmaz.kurumsal faturayla almıştım ürünü bu bir sorun yaratır mı iade kapsamında
Mesaj otomatik birleştirildi:
iade sayfasında söyle bir şey yazıyor
Cayma hakkı kullanımı mevzuat gereği tüketici sıfatı ile yapılan alımlarda geçerli olup ticari veya kurumsal alımlarda geçerli değildir.
Magazadan aldiysan iade etme hakkin yok diye biliyorum.Online uzerinden mi siparis etmistiniz?
Kurumsal faturada cayma hakkı olmuyormuş bunu da öğrenmiş olduk. Ama sizin için kötü oldu.kurumsal faturayla almıştım ürünü bu bir sorun yaratır mı iade kapsamında
Mesaj otomatik birleştirildi:
iade sayfasında söyle bir şey yazıyor
Cayma hakkı kullanımı mevzuat gereği tüketici sıfatı ile yapılan alımlarda geçerli olup ticari veya kurumsal alımlarda geçerli değildir.