Palit GameRock.Fiyat olarak değil de performans olarak hangisi daha üstün ? @Abdullah Hacıgül
MSİ ın pcb leri kalitesiz.
GameRock ın soğutması da iyi görünüşü de daha iyi bana göre. Her tarafı A-RGB
Palit GameRock.Fiyat olarak değil de performans olarak hangisi daha üstün ? @Abdullah Hacıgül
Ben sana açıkladım, seçim senin.Yazdıklarımı okumadın sanırım? Size konu açacak veya burdan tavsiye alacak değilim. Başka forumlar içinde geçerli bu dediğim ve dedim cümleyi tekrarlıyorum elinde klavye olan yazıyor. O kadar saçma sapan yanlış tavsiyeler gördüm ki genel forumlarda hee işini hakkı ile yapıp öneren 3-5 kişi var onlar ayrı zaten
Tamam başka forumlara yazın o zaman. Tavsiye almayacaksanız eğer düğme sağ üstte!Yazdıklarımı okumadın sanırım? Size konu açacak veya burdan tavsiye alacak değilim. Başka forumlar içinde geçerli bu dediğim ve dedim cümleyi tekrarlıyorum elinde klavye olan yazıyor. O kadar saçma sapan yanlış tavsiyeler gördüm ki genel forumlarda hee işini hakkı ile yapıp öneren 3-5 kişi var onlar ayrı zaten
Ya Furkan abim boş ver, 3 yaşında çocuk forumu trollemeye gelmiş.Ben sana açıkladım, seçim senin.
Bir tarafta Gamerock'ta olan çok daha kaliteli 600A VRM, daha kaliteli PCB var
Diğer tarafta 4-5 derece daha serin çalışıp 450A VRM'li kalitesiz PCB'li Gaming X TRIO.
Karar senin.
Ya bir yandan kızıyorum sonra kalitesiz kart alsın istemiyorum, karar onun.Ya Furkan abim boş ver, 3 yaşında çocuk forumu trollemeye gelmiş.
MSI kötü ürün marka diyen birini zaten kale alıp detaylı cevap yazmamBu düşünce şekliyle kalitesiz bir ürün almaya mahkumsun
Şimdi gidip Gaming X Trio al lütfen.
Kazık yiyenin parası cebimizden gitmiyor abi, bundan sonra öneriyi 1 kere yapalım karar kendine kalsın.Ya bir yandan kızıyorum sonra kalitesiz kart alsın istemiyorum, karar onun.
Hocam teşekkürler cevabınızı için cidden uzatmayalım kart için değmez kalp kırmaya ben cevabımı aldım zatenYa bir yandan kızıyorum sonra kalitesiz kart alsın istemiyorum, karar onun.
MSI 5700XT Mech diye bir ekran kartı var oyun oynarken 78 dereceMSI kötü ürün marka diyen birini zaten kale alıp detaylı cevap yazmam