🔥İndirim MSI Gaming Z RTX 3080 15399 TL

Ne kadar güçlü olması umrumda değil valla f/p ola bilir fakat yazilim.olarak tek atiyor amdye yayin render olarak tek atiyor amdye ve güven,kalite olarakta amd hiç bir güven vermiyor driver sorunu olsun 3+ yil sonra çıkan sorunlar olsun ve s
Bu çocuk sadece oyun oynadığı için pek takmıyor oralara XD

Elime 15'ten fazla kart geçti büyük ihtimalle yaşın 15 zaten senin yaşın kadar hem AMD hem Nvidia deneyimleyip kendime birikimlerimi aktardım senin gibi 3-5 FPS testi görüp "aaaa ne güzel kart lan NVIDIA'ya basar" demediğim için kusura bakma :D
Aynısını bende yaptım la. Bir şey başarmak bu değil. Nvidia ya basar dediğim bir yer var mı şuana kadar çarpıtma insanları eziklik oluyor o.

Aynısını bende yaptım la. Bir şey başarmak bu değil. Nvidia ya basar dediğim bir yer var mı şuana kadar çarpıtma insanları eziklik oluyor o.
Her Nvidia konusuna gelip AMD atmak ve Nvidia fanboyları içindir demek ezik psikolojisidir, biraz kendinle çelişme lütfen :D

Her Nvidia konusuna gelip AMD atmak ve Nvidia fanboyları içindir demek ezik psikolojisidir, biraz kendinle çelişme lütfen :D
Atıyorum çünkü GAMING için daha iyi. TEKEL olduğu konularda zaten NVIDIA önerip önermememin bir anlamı yok bunu bilmen lazım. Belki de biliyorsun ama bilmeyenler üzerime gelsin diye çarpıtıyorsun kim bilir. :oops:

Konudaki tartışma çok güzel
el-risitas-popcorn-maize-junk-food-eating-popcorn-502661de84411971159d8c4168fb34e3.png

İsteyen NVIDIA alsın, isteyen AMD yahu size ne :D Niye birbirinize giriyonuz ki. Android - Ios kavgasından farkı yok bunun. İsteyen istediğini kullanır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,186
Üyeler
192,633
Son üye
indirimvarsabizvariz
Geri