güzel saçmalamış hangi arkadaşsa bi daha dinlemeyelimknk bana bir arkadaş kartta yıl sonunda %10 performans kaybı olur fps kaybı falan yaşarsın dedi gözümü korkuttu. Bende hiç uğraşmadım.
Hiç bir şey olmaz yüksek derecelerde çalıştırmadığın sürece.knk bana bir arkadaş kartta yıl sonunda %10 performans kaybı olur fps kaybı falan yaşarsın dedi gözümü korkuttu. Bende hiç uğraşmadım.
Bu çocukta böyle işte parayla mı gönderiyorlar bunları anlamıyorum donanım bilgisi de yok saçma sapan öneriler yapıp duruyor.güzel saçmalamış hangi arkadaşsa bi daha dinlemeyelim![]()
?Hiç bir şey olmaz yüksek derecelerde çalıştırmadığın sürece.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu çocukta böyle işte parayla mı gönderiyorlar bunları anlamıyorum donanım bilgisi de yok saçma sapan öneriler yapıp duruyor.
İhtiyacı olanlar için süper yine
![]()
MSI GeForce RTX 3070 Ventus 2X 8G OC LHR 8GB GDDR6 & B550M PRO M.2 AM4 mATX Anakart
MSI GeForce RTX 3070 Ventus 2X 8G OC LHR 8GB GDDR6 & B550M PRO M.2 AM4 mATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Onlar 1650 değil 3050 idi. Açıklamasını orda da yaptım.Ben mi önerdim f/p olmayan Google'a 1650 laptop yazınca ilk çıkan laptopları, neyse konuşmaya değmez.
Hayır sağ olun var olun da insan bir kıyaslama yapasını yapar (Fiyat, işlemci, ekran kartı, ram) ona göre atar 8gb ram ile 16gb ramin arasındaki farkı da bilmiyorsanız...Çoğı insana cevap gelmiyor. Ben herkese yardımcı olmaya çalışıoyrum. Önerilerimi beğenmiyorsan her gönderiye gelip daha iyi öneri yapabilrisin.
abu nuye kuzdun abusevindiğiniz şeye bak kartı 2 bin ucuza alacaksınız yine o parayı sizden söke söke alacaklar zaten çocuk çocuk cevap yazmayın şuraya
Merak etme biliyorum. 16gb ramli modeli alıp mutlu olabilir o zaman.Hayır sağ olun var olun da insan bir kıyaslama yapasını yapar (Fiyat, işlemci, ekran kartı, ram) ona göre atar 8gb ram ile 16gb ramin arasındaki farkı da bilmiyorsanız...
"konuşmaya değmez" lafını kavga çıkarmamak için yazmış olabilirmiyim acaba?Onlar 1650 değil 3050 idi. Açıklamasını orda da yaptım.
Ayrıca polemik başlatıp konuşmaya değmez diye kaçmak duyduğum en mükemmel cümlelerden birisi olabilir.
1 delille 40 alimi yendim 40 delille bir cahili yenemedim boşuna dememişler. değmez benceSonuçta bir insanla konuşuyorum, cahil bir insanı bile bir şeyler anlatarak bilgi sahibi edebilirsin(Mert555 adlı kullanıcıya "cahil" demek istemedim).