Selman Karaa
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 8,261
EvetO linke cevap vermiştinya o f15 di değil mi?
EvetO linke cevap vermiştinya o f15 di değil mi?
Size deTeşekkürler iyi akşamlar <3
Kullandığım için![]()
Sizi mi kıracağım. Yaparım tabi.hocam fps ve ısı değerlerinizi paylaşır mısınız inceleme yapıp.
Hocam bu cihazın ısınma sorunu felan var mı? Veya ben önerdiğimde neden üzgün attılar?![]()
HP Pavilion Gaming 15-dk1015nt (1U5T5EA) Notebook
HP Pavilion Gaming 15-dk1015nt (1U5T5EA) Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Ekranının 60Hz olmasını sorun etmiyorsan 10.000'e alabileceğin en güçlü cihaz bu.
F serisinde ısınma sorunu yok, hava kanalları açık. Forumda kullanan vardı.Şu kasanın ısınıp ısınmadığını bi anlayamadık (Asus) :d @Techno08
![]()
Asus TUF Gaming F15 FX506LU-HN053 Notebook
Asus TUF Gaming F15 FX506LU-HN053 Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
![]()
HP Pavilion Gaming 15-ec1013nt (24D43EA) Notebook
HP Pavilion Gaming 15-ec1013nt (24D43EA) Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Sizi mi kıracağım. Yaparım tabi.
İyi araştırdıysan ve senin beklentini karşılayacaksa sıcaklık zaten her türlü gelecek laptop alacaksan o yüzden alabilirsin bu modeli tekrar söylüyorum iyi araştırdıysan internette testlerine baktıysan aynı modelin o şekilde al.Öncelikle nerdeyse 13000 TL altı her laptop aynı derecede işlemci ve ekran türüne göre çok ısınıyor, özellikle asus linki atanlara ben pek güvenme derim asus iyi bir marka fakat rog strik laptopları bile yabancı forumlarda oyun oynarken 90 dan inmediği söyleniyor keza bende de asus bir laptop var ona takiben konuşuyorum. msi bu konuda bir tık daha iyi fakat indirim kovalayarak daha güçlü bilgisayar bulabilirsin.
aslında 2si arasında kaldım msi dada nerdeyse incelemesi yok i5 10300h 1660ti eğer varsa da uğraştırıcam ama link atabilir misiniz rica etsem?Öncelikle nerdeyse 13000 TL altı her laptop aynı derecede işlemci ve ekran türüne göre çok ısınıyor, özellikle asus linki atanlara ben pek güvenme derim asus iyi bir marka fakat rog strik laptopları bile yabancı forumlarda oyun oynarken 90 dan inmediği söyleniyor keza bende de asus bir laptop var ona takiben konuşuyorum. msi bu konuda bir tık daha iyi fakat indirim kovalayarak daha güçlü bilgisayar bulabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İyi araştırdıysan ve senin beklentini karşılayacaksa sıcaklık zaten her türlü gelecek laptop alacaksan o yüzden alabilirsin bu modeli tekrar söylüyorum iyi araştırdıysan internette testlerine baktıysan aynı modelin o şekilde al.
Dünyada ki ilk testi yapacaksınız sanırımSizi mi kıracağım. Yaparım tabi.
aslında 2si arasında kaldım msi dada nerdeyse incelemesi yok i5 10300h 1660ti eğer varsa da uğraştırıcam ama link atabilir misiniz rica etsem?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dünyada ki ilk testi yapacaksınız sanırım![]()