MSI GF65 Thin 1660ti nasıldır?

Son düzenleme:
Şu kasanın ısınıp ısınmadığını bi anlayamadık (Asus) :d @Techno08

F serisinde ısınma sorunu yok, hava kanalları açık. Forumda kullanan vardı.

Öncelikle nerdeyse 13000 tl altı her laptop aynı derecede işlemci ve ekran türüne göre çok ısınıyor, özellikle asus linki atanlara ben pek güvenme derim asus iyi bir marka fakat rog strik laptopları bile yabancı forumlarda oyun oynarken 90 dan inmediği söyleniyor keza bende de asus bir laptop var ona takiben konuşuyorum. msi bu konuda bir tık daha iyi fakat indirim kovalayarak daha güçlü bilgisayar bulabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öncelikle nerdeyse 13000 TL altı her laptop aynı derecede işlemci ve ekran türüne göre çok ısınıyor, özellikle asus linki atanlara ben pek güvenme derim asus iyi bir marka fakat rog strik laptopları bile yabancı forumlarda oyun oynarken 90 dan inmediği söyleniyor keza bende de asus bir laptop var ona takiben konuşuyorum. msi bu konuda bir tık daha iyi fakat indirim kovalayarak daha güçlü bilgisayar bulabilirsin.
İyi araştırdıysan ve senin beklentini karşılayacaksa sıcaklık zaten her türlü gelecek laptop alacaksan o yüzden alabilirsin bu modeli tekrar söylüyorum iyi araştırdıysan internette testlerine baktıysan aynı modelin o şekilde al.

Öncelikle nerdeyse 13000 TL altı her laptop aynı derecede işlemci ve ekran türüne göre çok ısınıyor, özellikle asus linki atanlara ben pek güvenme derim asus iyi bir marka fakat rog strik laptopları bile yabancı forumlarda oyun oynarken 90 dan inmediği söyleniyor keza bende de asus bir laptop var ona takiben konuşuyorum. msi bu konuda bir tık daha iyi fakat indirim kovalayarak daha güçlü bilgisayar bulabilirsin.

İyi araştırdıysan ve senin beklentini karşılayacaksa sıcaklık zaten her türlü gelecek laptop alacaksan o yüzden alabilirsin bu modeli tekrar söylüyorum iyi araştırdıysan internette testlerine baktıysan aynı modelin o şekilde al.
aslında 2si arasında kaldım msi dada nerdeyse incelemesi yok i5 10300h 1660ti eğer varsa da uğraştırıcam ama link atabilir misiniz rica etsem?

Sizi mi kıracağım. Yaparım tabi.
Dünyada ki ilk testi yapacaksınız sanırım :)

aslında 2si arasında kaldım msi dada nerdeyse incelemesi yok i5 10300h 1660ti eğer varsa da uğraştırıcam ama link atabilir misiniz rica etsem?

Dünyada ki ilk testi yapacaksınız sanırım :)
bu videoyu referans alabilirsin işlemcinin birebir aynı değil hatta i7 versiyonu sıcaklığı buna göre referans alabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,651
Üyeler
186,924
Son üye
Crowley37
Geri