ARTIK FAN DEĞİLİM
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,925
İçinde gelen mouse klavye nasıldır büyüklüğü vs suanki mouse a4tech t70 kullanıyorum bozuldu
Yanındaki mouse Clucth GM11 ben kullandım. T70'den biraz küçük claw tutuşa daha yatkın 2 ele de uygun bir mouse.İçinde gelen mouse klavye nasıldır büyüklüğü vs suanki mouse a4tech t70 kullanıyorum bozuldu
Klavyesi vs nasıl fiyatı 350tl alınır miYanındaki mouse Clucth GM11 ben kullandım. T70'den biraz küçük claw tutuşa daha yatkın 2 ele de uygun bir mouse.
Mekanik hisli mouse malzeme kalitesi yazılım desteği vs güzel fakat 350 TL'ye pahalı bir set alınmaz o fiyata.Klavyesi vs nasıl fiyatı 350tl alınır mi
Anladım öneriniz varmı klavye mouse olarak 2.le de olur farketmezMekanik hisli mouse malzeme kalitesi yazılım desteği vs güzel fakat 350 TL'ye pahalı bir set alınmaz o fiyata.
Membran bir klavyeye ve içinde 3325 bulunan bir mouseya sırf MSI yazdığı için o kadar para vermek mantıksız. https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...NJnxlImk3jqdxyWdXzMaAqm3EALw_wcB&gclsrc=aw.dsAnladım öneriniz varmı klavye mouse olarak 2.le de olur farketmez
Rampage drop plus kulaklığın var sadece klavye mouse lazım 2. Elden felan bulamam mıMembran bir klavyeye ve içinde 3325 bulunan bir mouseya sırf MSI yazdığı için o kadar para vermek mantıksız. https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_rampage-fitment-km-gx7-gökkuşağı-aydınlatmalı-usb-gaming-combo-q-gaming-klavye-mouse-mousepad-kulaklık-siyah-1213730.html?rbtc=||||p||&gclid=Cj0KCQjwse-DBhC7ARIsAI8YcWIjAyga_PTh1k_kvF6S7tFo8JJdDLI8-r3JNJnxlImk3jqdxyWdXzMaAqm3EALw_wcB&gclsrc=aw.ds
bu sete bakabilirsin klavyesi bildiğin metal ve çok sağlam
2. El xper 9500 klavye ve rampage howl mouse buldum 2si 160tl donanım arşivi forum 2. El kısmındaAnladım öneriniz varmı klavye mouse olarak 2.le de olur farketmez
Bakiyim hocam çok saol2. El xper 9500 klavye ve rampage howl mouse buldum 2si 160tl donanım arşivi forum 2. El kısmında
2.elden bulabilirsin.Rampage drop plus kulaklığın var sadece klavye mouse lazım 2. Elden felan bulamam mı
Tamamdır teşekkür ederim2.elden bulabilirsin.
Post automatically merged:
Şok'a ürünler geliyor istersen bakabilirsin.