evet fiyatı güzel ama nasıl bir ekran kartıdır god of war , marvels spider man gibi açık dünya oyunlarında bana yeterli kalır mı bilmiyorum açıkcası bu konu hakkındaki düşünceleriniz için teşekkür ederimİyi fiyat
Kalmaz ve ucuz da değil.evet fiyatı güzel ama nasıl bir ekran kartıdır god of war , marvels spider man gibi açık dünya oyunlarında bana yeterli kalır mı bilmiyorum açıkcası bu konu hakkındaki düşünceleriniz için teşekkür ederim
2600e miningli 2060s satıyorlarevet fiyatı güzel ama nasıl bir ekran kartıdır god of war , marvels spider man gibi açık dünya oyunlarında bana yeterli kalır mı bilmiyorum açıkcası bu konu hakkındaki düşünceleriniz için teşekkür ederim
1660s satılıyor hocam 2,5 a zatenevet fiyatı güzel ama nasıl bir ekran kartıdır god of war , marvels spider man gibi açık dünya oyunlarında bana yeterli kalır mı bilmiyorum açıkcası bu konu hakkındaki düşünceleriniz için teşekkür ederim
1660s dir o 3k altı veren yok2600e miningli 2060s satıyorlar
arkadaş 1 hafta önce 2600e manli 2060s aldı hocam1660s satılıyor hocam 2,5 a zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
1660s dir o 3k altı veren yok
Hocam öncelikle o 8 ramini satıp 2x8 3200 MHz yaparsan güzel olurevet fiyatı güzel ama nasıl bir ekran kartıdır god of war , marvels spider man gibi açık dünya oyunlarında bana yeterli kalır mı bilmiyorum açıkcası bu konu hakkındaki düşünceleriniz için teşekkür ederim
Bilmiyorum iyi almış o fiyata yok şuan millet 3,5 yazıyor heparkadaş 1 hafta önce 2600e manli 2060s aldı hocam
evet baya iyi fiyata aldı ama 2 tane aldı 2600den o yüzden uyguna vermiş olabilirlerHocam öncelikle o 8 ramini satıp 2x8 3200 MHz yaparsan güzel olur
İşlemciyi satıp r5 1600 af alabilirsin en kötü.
Bilmiyorum iyi almış o fiyata yok şuan millet 3,5 yazıyor hep
hocam saygılar. benim işlemciyi değiştirecek kadar bütçem yok benim aklımdaki düşünce bir ekran kartı alıp oyunuma bakmaktı şuan sizce sistemime uyan maksimum ekran kartı 1650 sanırım 1660 darboğaz yapar diye düşünüyorumHocam öncelikle o 8 ramini satıp 2x8 3200 MHz yaparsan güzel olur
İşlemciyi satıp r5 1600 af alabilirsin en kötü.
Bilmiyorum iyi almış o fiyata yok şuan millet 3,5 yazıyor hep
Yapar hocam size tavsiyem rx470 almanız 1650yle aynı sayılabilir. 1k civarı bol kalan 1300 lirayada eski işlemcini 1 k ya satıp 250-300 ekleyerek 1600af alıp Kalan 1 k ile 2x8 3200 MHz ram alman tavsiyemdir sistem rahatlar hocam 8 çok yetersiz günümüzde .hocam saygılar. benim işlemciyi değiştirecek kadar bütçem yok benim aklımdaki düşünce bir ekran kartı alıp oyunuma bakmaktı şuan sizce sistemime uyan maksimum ekran kartı 1650 sanırım 1660 darboğaz yapar diye düşünüyorum
başkanım ben rx470 almıştım zamanında 2.el 2 ay kullandıktan sonra fps dropları girmeye başladı kart arızalandı ondan beridir korkarım rx serisinden galiba aldığım kart miningdiYapar hocam size tavsiyem rx470 almanız 1650yle aynı sayılabilir. 1k civarı bol kalan 1300 lirayada eski işlemcini 1 k ya satıp 250-300 ekleyerek 1600af alıp Kalan 1 k ile 2x8 3200 MHz ram alman tavsiyemdir sistem rahatlar hocam 8 çok yetersiz günümüzde .