Onu da bilmiyorum bende sordum cevap alamadımPeki normal satın alım kampanyasında bir sorun olmaz değilmi

Onu da bilmiyorum bende sordum cevap alamadımPeki normal satın alım kampanyasında bir sorun olmaz değilmi
MACUNU YUGULANMIŞ ŞEKİLDE ÇIKIYO KUTUDAN DAHA ŞİMDİ MONTAJINI YAPTIMRYZEN 5 5500 KULLANIYORUM 40 DERECEYİ GEÇMİYOR BENDE OPERA DA GEZERKEN AMA ÜRÜNÜ MSI DA KAYDINI YAPAMIYORUM HİÇBİR ŞEKİLDE CHK KODUNDAN SERİ NUMARASINA FOTOĞRAFINA VE FATURASINA KADAR HEPSİNİ AYARLADIM AMA DAHA SERİ NUMARASINDAN ÜRÜN BULUNAMADI DİYORİçinden termal macun çıkıyorsa alayim
brom hiçbir şey anlamadımMACUNU YUGULANMIŞ ŞEKİLDE ÇIKIYO KUTUDAN DAHA ŞİMDİ MONTAJINI YAPTIMRYZEN 5 5500 KULLANIYORUM 40 DERECEYİ GEÇMİYOR BENDE OPERA DA GEZERKEN AMA ÜRÜNÜ MSI DA KAYDINI YAPAMIYORUM HİÇBİR ŞEKİLDE CHK KODUNDAN SERİ NUMARASINA FOTOĞRAFINA VE FATURASINA KADAR HEPSİNİ AYARLADIM AMA DAHA SERİ NUMARASINDAN ÜRÜN BULUNAMADI DİYOR
ŞUNU DİYORUM MACUNU ÜSTÜNDE GELİYO MACUN SÜRMENE GEREK YOK AMA 20 DOLAR STEAM KODU ALABİLMEK İÇİN MSI HESABINIZDA ÜRÜN KAYDI YAPMAK GEREKİYOR AMA BUNU ŞUAN BEN YAPAMIYORUM ÜRÜN KAYDI İÇİN DE SERİ NUMARASI VE CHK KODU GEREKLİ ONLARI GİRMEME RAĞMEN ÜRÜN KAYDI YAPAMIYORUM BUNU DİYORUMbrom hiçbir şey anlamadım
chk kodu nerede hocam bulamadım kutudaMACUNU YUGULANMIŞ ŞEKİLDE ÇIKIYO KUTUDAN DAHA ŞİMDİ MONTAJINI YAPTIMRYZEN 5 5500 KULLANIYORUM 40 DERECEYİ GEÇMİYOR BENDE OPERA DA GEZERKEN AMA ÜRÜNÜ MSI DA KAYDINI YAPAMIYORUM HİÇBİR ŞEKİLDE CHK KODUNDAN SERİ NUMARASINA FOTOĞRAFINA VE FATURASINA KADAR HEPSİNİ AYARLADIM AMA DAHA SERİ NUMARASINDAN ÜRÜN BULUNAMADI DİYOR
caps kapa abi lütfen okumak zor oluyorŞUNU DİYORUM MACUNU ÜSTÜNDE GELİYO MACUN SÜRMENE GEREK YOK AMA 20 DOLAR STEAM KODU ALABİLMEK İÇİN MSI HESABINIZDA ÜRÜN KAYDI YAPMAK GEREKİYOR AMA BUNU ŞUAN BEN YAPAMIYORUM ÜRÜN KAYDI İÇİN DE SERİ NUMARASI VE CHK KODU GEREKLİ ONLARI GİRMEME RAĞMEN ÜRÜN KAYDI YAPAMIYORUM BUNU DİYORUM
Caps locku kapatsan anlayacağız. Alan varsa söyleyebilir ben almadımŞUNU DİYORUM MACUNU ÜSTÜNDE GELİYO MACUN SÜRMENE GEREK YOK AMA 20 DOLAR STEAM KODU ALABİLMEK İÇİN MSI HESABINIZDA ÜRÜN KAYDI YAPMAK GEREKİYOR AMA BUNU ŞUAN BEN YAPAMIYORUM ÜRÜN KAYDI İÇİN DE SERİ NUMARASI VE CHK KODU GEREKLİ ONLARI GİRMEME RAĞMEN ÜRÜN KAYDI YAPAMIYORUM BUNU DİYORUM
Aldıktan 14 gün sonra başvurun diyor ondan dolayı olabilirŞUNU DİYORUM MACUNU ÜSTÜNDE GELİYO MACUN SÜRMENE GEREK YOK AMA 20 DOLAR STEAM KODU ALABİLMEK İÇİN MSI HESABINIZDA ÜRÜN KAYDI YAPMAK GEREKİYOR AMA BUNU ŞUAN BEN YAPAMIYORUM ÜRÜN KAYDI İÇİN DE SERİ NUMARASI VE CHK KODU GEREKLİ ONLARI GİRMEME RAĞMEN ÜRÜN KAYDI YAPAMIYORUM BUNU DİYORUM
kutuda değil beyler açmanız gerekiyorchk kodu nerede hocam bulamadım kutuda
Hocam ısıtma performansı nasıl test etme imkanınız oldu mukutuda değil beyler açmanız gerekiyoriçerdeki barkodun altında yazıyor.
ben yaptım şimdi kaydı. diğerine de 14 gün beklemem lazım.
Not: Bir yerde sizden barkod numarası fotosunu çekmeniz gerekecek. Kutudaki değil, üründekini çekmeniz lazım.
Test etmedim, steam kampanyası için aldım, arkadaşa hediye ederim gibi.Hocam ısıtma performansı nasıl test etme imkanınız oldu mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Stong m4-12x kule tipi soğutucu var bunu almama gerek var mı
yok bende direkt ürün kaydı yapamıyodum ama ürün kaydı yaptım onu da farkettim ama diğer kodu alabiliyosunuz hemen fatura no değerlendirme ss'i istiyo sadece ve bir de linkAldıktan 14 gün sonra başvurun diyor ondan dolayı olabilir
Kodda oyun mu veriyor yoksa direkt 10 dolar bakiye mi yükleniyor?yok bende direkt ürün kaydı yapamıyodum ama ürün kaydı yaptım onu da farkettim ama diğer kodu alabiliyosunuz hemen fatura no değerlendirme ss'i istiyo sadece ve bir de link