Hocam bide Steam cüzdan kodu verdi demi oyun kodu değilOnu bilemiyorum hocam valla ama ne kadar erken ve hızlı, o kadar iyidir![]()
Hocam bide Steam cüzdan kodu verdi demi oyun kodu değilOnu bilemiyorum hocam valla ama ne kadar erken ve hızlı, o kadar iyidir![]()
Bana daha kod ulaşmadı, o yüzden bilmiyorum. Hala inceleniyor gözüküyor.Hocam bide Steam cüzdan kodu verdi demi oyun kodu değil
Hocam sizi değerlendirme yaptığınız kod geldi miBana daha kod ulaşmadı, o yüzden bilmiyorum. Hala inceleniyor gözüküyor.
İki kod aynı anda mi geldiSteam cüzdan kodum geldi arkadaşlar, Ekim ayının başında almış olduğum x870 Tomahawk WI-FI anakartım için başvurmuştum. Steam kodunu aktif edemeyenler için;
2 adet kod vermişler 10$ + 10$ şeklinde, boşluk var aralarında. Buna dikkat ederek aktif edebilirsiniz.
Mail ile genelde spama düşebiliyor. Her ihtimale karşı msi hesabınız üzerinden de talep geçmişinizi kontrol etmenizi öneririm, inceleniyor yazıyorsa beklemeniz gerekiyor.beyler talep edip formu doldurdum chk kodu vs mail yolu ile mi geliyor kod ve ne kadar sürüyor. ürün kaydını yaptım sonrasında bir şey yapmamız gerekiyor mu
Daha gelmedi hocam, iki ürün de inceleniyor diye gözüküyor.Hocam sizi değerlendirme yaptığınız kod geldi mi
Kaç gün oldu yapalıDaha gelmedi hocam, iki ürün de inceleniyor diye gözüküyor.
3-4 gün olmuştur.Kaç gün oldu yapalı