🔥İndirim Msi Hava Soğutucu 🔥1.299₺ + 20$ Steam Kodu Hediye !

Steam cüzdan kodum geldi arkadaşlar, Ekim ayının başında almış olduğum x870 Tomahawk WI-FI anakartım için başvurmuştum. Steam kodunu aktif edemeyenler için;
2 adet kod vermişler 10$ + 10$ şeklinde, boşluk var aralarında. Buna dikkat ederek aktif edebilirsiniz.

beyler talep edip formu doldurdum chk kodu vs mail yolu ile mi geliyor kod ve ne kadar sürüyor. ürün kaydını yaptım sonrasında bir şey yapmamız gerekiyor mu

Son düzenleme:
Bana daha kod ulaşmadı, o yüzden bilmiyorum. Hala inceleniyor gözüküyor.
Hocam sizi değerlendirme yaptığınız kod geldi mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Steam cüzdan kodum geldi arkadaşlar, Ekim ayının başında almış olduğum x870 Tomahawk WI-FI anakartım için başvurmuştum. Steam kodunu aktif edemeyenler için;
2 adet kod vermişler 10$ + 10$ şeklinde, boşluk var aralarında. Buna dikkat ederek aktif edebilirsiniz.
İki kod aynı anda mi geldi

Bu hava soğutucu mu yoksa Cooler master hyper 212 pro mu daha iyidir

beyler talep edip formu doldurdum chk kodu vs mail yolu ile mi geliyor kod ve ne kadar sürüyor. ürün kaydını yaptım sonrasında bir şey yapmamız gerekiyor mu
Mail ile genelde spama düşebiliyor. Her ihtimale karşı msi hesabınız üzerinden de talep geçmişinizi kontrol etmenizi öneririm, inceleniyor yazıyorsa beklemeniz gerekiyor.

steam kodu olmasa bunun yerine
Thermalright Assassin X 120 R Digital ARGB
bunu alın derdim ama ortada 20 dolar var.

r5 7500f icin yeterli midir bu sogutucu, kod icin almis olmayayim beyler pek bilgim yok da

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,649
Üyeler
184,660
Son üye
Laz.
Geri