Msi mag 256f ölü piksel sorunu yaşarmıyım ?

IESN

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba arkadaşlar 1 kaç gün önce İtopya'dan MSI MAG 256F 180 Hz 24.5 1ms monitör sipariş ettim elime daha ulaşmadı ama içime kurt düştü arkadaşlar acaba ölü piksel çıkar mı çıkarsada iade edebiliyor muyum yoksa değişim yapıyolar mı cevaplar mısınız paramla rezil olmak istemiyorum.

Merhaba arkadaşlar 1 kaç gün önce İtopya'dan MSI MAG 256F 180 Hz 24.5 1ms monitör sipariş ettim elime daha ulaşmadı ama içime kurt düştü arkadaşlar acaba ölü piksel çıkar mı çıkarsada iade edebiliyor muyum yoksa değişim yapıyolar mı cevaplar mısınız paramla rezil olmak istemiyorum.
bende aldım deneyip görücez cuma 23 58 de almışım

14gün iade hakkın var bende itopyadan aldım yaklasık 5 aydır kullanıyorum 1 tane sorun cıkmadı gayet memnunum

dünki attığım maile cevap geldi sistemleri bakımdaymış görüntüleyemiyorlarmış

Kaç günde elien ulaştı ?

en son monitör üzerindeki kurallar değişti mi bilmiyorum ama ölü piksel kurallarında en az 3 aynı renk yada 5 farklı renk gibi bir kural vardı değişmediyse tabi her türlü ölü piksel kusurlu ürün thh yasası gereğince ama thh başvurup beklemekte insanı yoruyor

ben aldım itopyadan bir şey almam ama artık bitti, 2 kere monitör aldım 2 kere de ölü pikselli çıktı 14 günlük cayma hakkımı kullanarak iade ediyorrum diyip yazı gönderdim iade aldılar. Eğer ölü pikselli gelirse, üründe ölü piksel var iade etmek istiyorum deme diyorlarki, markaya gönderelim panel değişimi olsun, sen direkt iade edeceğini söyle kodu al kağıdı içine yaz gönder

Geri