MSI'larda bozulma oluyor diyorlar redditte falan mu model yaratır mı? yoksa bunu alıcamAlınır
Ne gibi bozulma e2 olmayan modelini kullanmıştım sorun yoktu msı nın va panelini kullanmıştım ekran sorunluyduMSI'larda bozulma oluyor diyorlar redditte falan mu model yaratır mı? yoksa bunu alıcam
Ne gibi bozulma e2 olmayan modelini kullanmıştım sorun yoktu msı nın va panelini kullanmıştım ekran sorunluydu
Daha dün 7 bine indirime girdi 30dkda stok bitti şimdi buna 9 versem enayi gibi hissederim, 9 eder mi ederde o indirimi unutana kadar alamamBunuda tercih edebilirsinAOC Q27G4X 27" 180Hz 1ms HDMI DP AdaptiveSync Pivot HDR400 QHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA
AOC Q27G4X 27" 180Hz 1ms HDMI DP AdaptiveSync Pivot HDR400 QHD Fast IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile Q27G4X ITOPYA'dawww.itopya.com
11 vermekten iyidirDaha dün 7 bine indirime girdi 30dkda stok bitti şimdi buna 9 versem enayi gibi hissederim, 9 eder mi ederde o indirimi unutana kadar alamam
Msı daha iyi11 vermekten iyidir
Aynı özellikteki şeye 11 vermiyorum ki MSI'ın renk gamı çok daha fazla ve 10 bit11 vermekten iyidir
Siz bilirsiniz hocamAynı özellikteki şeye 11 vermiyorum ki MSI'ın renk gamı çok daha fazla ve 10 bit
Öyle yapıcağım ya, son 1 haftadır falan deli gibi araştırıyorum, onlarca monitöre baktım, en içime yatan bir heves yaratan bu monitör oldu.ben Quantum dotsuz versiyon kullanıyorum memnunum
bence msi al