🔥İndirim Msi Mag 650W 80+ White Psu 🔥2.298₺

Ben bir süredir imzadaki sistemle kullanıyorum sorun yaşamadım, hepsiburada yorumunda " Birde Otp koruması olmadığı için dahili fanı bozulursa ya da devredışı kalırsa güç kaynağının yanma riski var. " yazılmış, bu doğru mu? şu an ister istemez bir korku yarattı içimde

Birax daha ekleyip şahsen delta alırdım

Ben bir süredir imzadaki sistemle kullanıyorum sorun yaşamadım, hepsiburada yorumunda " Birde Otp koruması olmadığı için dahili fanı bozulursa ya da devredışı kalırsa güç kaynağının yanma riski var. " yazılmış, bu doğru mu? şu an ister istemez bir korku yarattı içimde
Doğru.

Tam da sistemi tamamlamışken bu iyi olmadı hocam :D
Pek de mühim değil fan bozulmadığı sürece zaten. Performansı yeterli. Ana korumaları çalışıyor.

1764364874465.webp

• OCP, OPP, OTP, OVP, SCP gibi kapsamlı koruma sertifikalarına sahiptir.

İncehesap sitesinde bu ibare bulunuyor açıklamada ?

• OCP, OPP, OTP, OVP, SCP gibi kapsamlı koruma sertifikalarına sahiptir.

İncehesap sitesinde bu ibare bulunuyor açıklamada ?
Muhtemelen hatalı girilmiş. BN modelinde OTP bulunuyor. BNL'de olmaması lazım. PWM kontrolcüde OTP olsada teknik olarak tüm PSU için geçerli değil o.

Son düzenleme:
Evet doğrudur White modelinde bulunmuyor Beyaza boyayıp sürememişler piyasaya merdiven altı bile olsa böyle yapardı ne diyeyim
Hocam sizde kullanacaksınız sanırım, bu kafaya takılacak bir şey midir?

Geri