Neler Yeni

🔥İndirim MSI MAG B550M MORTAR 1613 TL VATAN

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Efe

Suwariba

80+ Silver
yani ilerisi için düşünmüştümde, neyse dursun şimdilik. izlediğim videoda ramin anakarta uyumluluğuna bakın önce ram sonra anakart almayın dedi. bende t force vulcan 3200mhz lik ramleri var. sitesinden baktiğimda qvl tarzı bişey vardı, benim ramimde yoktu. bi aydınlatırmısınız beni

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,536
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Parası olan bence alsın. iyi fiyat.

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Efe

Suwariba

80+ Silver
2060ın 3050den üst bir kart olduğunu düşünürsek bence uyumlu bile olurlar.
5600 belki ilerde bakarımda şuan okadar bütçem yok. var aslında ama ihtiyaçlarım var, ssd kulaklık fan cpu soğutucu kırık koltuğum yerine başka bir koltuk gibi gibi. bide pc de oyun yok adam akıllı. o işlemci için bütçe çıkmaz maalesef

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar bir sorum olacak. Bu anakarta Ryzen 7 5700X takarsam bios update gerekir mi? Yoksa direkt takabilir miyim? Şu yüzden soruyorum elimde başka işlemci yok yani kendim biosu güncelleyemem.

SadeceSeyf

80+ Gold
Arkadaşlar bir sorum olacak. Bu anakarta Ryzen 7 5700X takarsam bios update gerekir mi? Yoksa direkt takabilir miyim? Şu yüzden soruyorum elimde başka işlemci yok yani kendim biosu güncelleyemem.
Ben 5600 taktım direk çalıştırdı. Bios driver sitesinden bakabilirsiniz

SadeceSeyf

80+ Gold
Aslında bu kartı güncelleyebilirsiniz öyle bir problem olursa. Çünkü işlemci falan isteyen bir kart değil Q-flash ile kolayca yapabilirsiniz

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ben 5600 taktım direk çalıştırdı. Bios driver sitesinden bakabilirsiniz
Baktım da şimdi bunu alsam uyumlu biosla mı gelecek onu bilmediğim için sormuştum. Düşük versiyonla gelirse update gerekecek çünkü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aslında bu kartı güncelleyebilirsiniz öyle bir problem olursa. Çünkü işlemci falan isteyen bir kart değil Q-flash ile kolayca yapabilirsiniz
Tamamdır bunu bilmiyordum teşekkür ederim.

SadeceSeyf

80+ Gold
Baktım da şimdi bunu alsam uyumlu biosla mı gelecek onu bilmediğim için sormuştum. Düşük versiyonla gelirse update gerekecek çünkü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamamdır bunu bilmiyordum teşekkür ederim.
Yani garanti de güncelleyebiliyor. Ama isterseniz arayip sorabilirsiniz de.

Top Bottom