Ben huzuru gskill z5 neo cl30 6000 mhz da buldumXpg ram cl30 6000mhz corsairde aynı değerlere sahip. Sizce hangisi daha iyi ? Fiyatlarda aynı.
hala daha var
Gaming plus la bunun arasında kaldım hangisini alsam acabadostum amazon da bitti lakin vatanda aynı fiyattan satılmaya devam ediyor niyetin varsa alabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
hatta yapı kredi world kartıyla alırsan 200 TL de puan veriyor 7.629 TL ye geliyor
Şunu aldım 6350 ye geldi vadesiz 9 taksitle sizce nasılGaming plus la bunun arasında kaldım hangisini alsam acaba
Amazon’dan mı aldın ?Şunu aldım 6350 ye geldi vadesiz 9 taksitle sizce nasıl
Alıntıyı görüntüle
Pazaramadan aldım. İş Bankası kartlara ilk 5000 TL ve üzeri alışverişe 500 TL indirim yansıyormus.once kampanya katiliyorsun uygulamadan sonra alışveriş.Amazon’dan mı aldın ?
Normal fiyatı 6500 değil mi zaten onun hatta dün 6300düPazaramadan aldım. İş Bankası kartlara ilk 5000 TL ve üzeri alışverişe 500 TL indirim yansıyormus.once kampanya katiliyorsun uygulamadan sonra alışveriş.
9 taksit yaptim
Alacak varsa kampanya bugün son gün
10 numara anakarttır.Şunu aldım 6350 ye geldi vadesiz 9 taksitle sizce nasıl
Alıntıyı görüntüle
şuan en dip fiyattan almış oldum. 500 tl indirim + 40 tl de puanım vardı.Normal fiyatı 6500 değil mi zaten onun hatta dün 6300dü
7800x3d için hangi anakart önerirsinizGaming plus 15 vrm var tomahawkta 17 vrm eğer üst seviye işlemci kullanmacaksanız ve oc yapmayacaksanız alabilirsiniz.
7500f ve 1 2 tık üstü ancak kullanicam ve oc yapmicam herşeyi otoda. B650 gaming plus yeter sanırım hocam ne dersin.Gaming plus 15 vrm var tomahawkta 17 vrm eğer üst seviye işlemci kullanmacaksanız ve oc yapmayacaksanız alabilirsiniz.
İşlemcim 7800x3D. Sanırım bu işlemcilere oc yapmak sıkıntılı. VRM nasıl etkiliyor işlemciyi?Gaming plus 15 vrm var tomahawkta 17 vrm eğer üst seviye işlemci kullanmacaksanız ve oc yapmayacaksanız alabilirsiniz.