Yardım MSI MAG CORELIQUID A13 360 Fan sesi çok fazla

4Coder

80+
Reaksiyon skoru
5
Selamlar yeni aldığım sistemde MSI MAG CORELIQUID A13 360 sıvı soğutma var pek anlamadığım işler boşta vs fanlar normal hızda çalışırken bazen birden hızlanıyor. Colorful BATTLE-AX B850M marka anakart ile kullanıyorum BIOS vs ayarlarını kurcalamak istemedim yardımcı olabilecek arkadaşlar var ise sevinirim. Test vs istediğiniz ekran görüntülerini atabilirim. Teşekkürler

Fan eğrisini biraz daha esnetebilirsin, yüksek sıcaklıklara çıkana kadar düşük RPM de çalışır, yoğun yük altında hız artışı olur. Ben kendi sıvı soğutucumu %20 (400 rpm) de çalıştırıyorum, o RPM de bile full yük altında 80 dereceyi geçmiyor işlemci. Deneme yanılma yoluyla kendine uygun değerleri bul, bi zarar vermezsin merak etme, en kötü default ayarlarına döndürürsün şuanki haline döner yine.

Selamlar yeni aldığım sistemde MSI MAG CORELIQUID A13 360 sıvı soğutma var pek anlamadığım işler boşta vs fanlar normal hızda çalışırken bazen birden hızlanıyor. Colorful BATTLE-AX B850M marka anakart ile kullanıyorum BIOS vs ayarlarını kurcalamak istemedim yardımcı olabilecek arkadaşlar var ise sevinirim. Test vs istediğiniz ekran görüntülerini atabilirim. Teşekkürler
Muhtemelen bios üzerinden fan ayarların performans modda onu sessiz moda al düzelir işlemcinde ısınmaz kolay kolay

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,334
Üyeler
185,254
Son üye
shady48
Geri