🔥İndirim MSI MAG CORELIQUID I240 240 mm Siyah Sıvı Soğutucusu 2799 tl +40$ steam kodu HB

Birisinde talep ettim ama diğerinde 14 gün sonra diyor.
14 gün içinde yapmamız gerekmiyor mu?
Bu arada yorumum yüklenmedi ama gene de o ekranı ss aldım attım kabul ederlerse iyi olur. Yorumu beklersem "14 gün içerisinde" muhabbetinden yararlanamayacağım.
Shout Out olana ürün hakkında yorum yaptıktan hemen sonra, Empower olana ise fatura tarihinden +14 gün sonra (cayma hakkınız bitince) başvurabiliyorsunuz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben hepsiburadadan aldım 3 günde kodlar geldi 2 tane 10 dolar kod geliyor , amazondan kuzenim için aldım ondanda başvurdum 1 hafta oldu tık yok büyük ihtimalle çok fazla talep olunca tek tek incelemeye devam etmeleri uzun sürüyor
Ürün hakkında toplasak 10 tane yorum yoktu, buradaki konudan sonra sırf amazon'da bile 150 küsür tane olmuş. :)
 
Yalnız sırf kampanya icin almış olmama rağmen arctic liquid freezer 3 420mm kullaniyordum bir suredir uzerine tl fan takarak i240 deneyimliyorum ve kesinlikle 9950x3d icin standart bir kullaniciya ve oyuncuya yetecek bir urun.
 
Geri
Top