Aga vallaha bilmiyordum. Ne bileyim ben şuanda rampage Raider kullanıyorum. Onda sadece molex varFandan 2 kablo geldiğini öğrenen Mehmet:
?????????????
?????????????
Eline sağlıkDostlar yeni bir inceleme rehberi ile buradayım merhabalar.
Geçenlerde hepsiburada'da 449tl'ye fırsat denk geldi kaptım hemen aklımda zaten kasa değiştirme gibi fikrim vardı mb501l'den sonra sıcaklıklar çok fark edilir derecede düştü.
Ekran kartım bazen 83dereceyi zorluyordu bu kasada en yüksek 74 gördüm. UV/OC yok
MB501L ve MAG100M karşılaştırma:
MSİ her türlü önde.
Özellikler:
Hava akışı mükemmel.
RGB kontrolcü anakartında düzgün RGB olmayanlar için (mesela ben) ideal olmuş hayat kurtarıcı.
İçinden 3 fan gelmesi çok iyi 2 RGB ve 1 siyah egzoz olmak üzere.
Kasa küçük kibar ama görüntüsü 10 numara yapılmış 3 fanlı kartlar belki sığmaz.
Psu cover gayet güzel.
- yön bulamadım valla müthiş kasa iyi ki geçmişim 449tl'yi hak ediyor.
Alıntıyı görüntüle Burada gördüğümüz gibi bu girişler üst panelde LED kontrolünü buradaki tuş ile yapıyoruz birçok renk ve mod var. Ve tuşların tasarımı da çok güzel geldi.
Herkese iyi akşamlar/iyi günler.
Umarım güzel olmuştur aşağıda görseller bıraktım
modelini bilmiyorum rampage saçma sapan bir şey internet sitesinde öyle bir model yokTeşekkürler dostum daha iyileri senin olsun inşallah.
Modeli neydi senin?
Dostlar bir fikir verin ben bu kazayla xpg invader arasında kaldım siz olsanız hangisini alırdınızDostlar yeni bir inceleme rehberi ile buradayım merhabalar.
Geçenlerde hepsiburada'da 449tl'ye fırsat denk geldi kaptım hemen aklımda zaten kasa değiştirme gibi fikrim vardı mb501l'den sonra sıcaklıklar çok fark edilir derecede düştü.
Ekran kartım bazen 83dereceyi zorluyordu bu kasada en yüksek 74 gördüm. UV/OC yok
MSİ her türlü önde.
Özellikler:
Hava akışı mükemmel.
RGB kontrolcü anakartında düzgün RGB olmayanlar için (mesela ben) ideal olmuş hayat kurtarıcı.
Psu cover gayet güzel.
Cam o kadar şeffaf ki fotoğraflarda yok gibi çıkmış ama cam takılı
Alıntıyı görüntüle Burada gördüğümüz gibi bu girişler üst panelde LED kontrolünü buradaki tuş ile yapıyoruz birçok renk ve mod var. Ve tuşların tasarımı da çok güzel geldi.
xpg invander +1 fanDostlar bir fikir verin ben bu kazayla xpg invader arasında kaldım siz olsanız hangisini alırdınız
güzel incelemeDostlar yeni bir inceleme rehberi ile buradayım merhabalar.
MSİ her türlü önde.
Özellikler:
Hava akışı mükemmel.
Psu cover gayet güzel.
Cam o kadar şeffaf ki fotoğraflarda yok gibi çıkmış ama cam takılı