Msi mag kasa alınır mı?

Eymenzz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
302
merhaba kasa alıcagım sizce linkteki, kasa alınır mı?

asus b450m k2 uyumlumudur içine birde argb deestegi yok bende ondaki argb fanları sokup yerine bendeki rainbow fanları taksam olurmu

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-04-16 220454.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-16 220454.png
    176.8 KB · Hit: 27
biraz küçük bi kasa dert etmezseniz alınabilir

asus b450m k2 uyumlumudur içine birde argb deestegi yok bende ondaki argb fanları sokup yerine bendeki rainbow fanları taksam olurmu
aynı kasayı kullanıyorum benimkinde argb tuşu var o kadar deepcool ak400 soğutucuyu sığdırdım 2 fanlı ekran kartlarını çok rahat sığdırabilirsiniz hava akışı güzel fakat malzeme kalitesi ucuzdur.

aynı kasayı kullanıyorum benimkinde argb tuşu var o kadar deepcool ak400 soğutucuyu sığdırdım 2 fanlı ekran kartlarını çok rahat sığdırabilirsiniz hava akışı güzel fakat malzeme kalitesi ucuzdur.
bende argb destegi yok iste hocam arkadaki konrolcuye falan baglasam msi daki kasadan birşekilde yakabilirmiyim fanları

kullanıyorum beni üşütüyor şahsen bence yeterli bu bütçeye daha iyisi yok heralde

şahsen kasayı bir kere alın almışkende büyük kasa alın ilerisi için misal 360 veya daha büyük sıvı soğutma veya 3 fanlı ekran kartı takarken rahat etmek ıcın 2kda zoko amıral var kullanıyorum şuan fiyatı nedır bilmiyorum ama eğer bu kasa zokoya göre küçükse zoko daha mantıklı

Geri