Eymenzz
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 302
aynı kasayı kullanıyorum benimkinde argb tuşu var o kadar deepcool ak400 soğutucuyu sığdırdım 2 fanlı ekran kartlarını çok rahat sığdırabilirsiniz hava akışı güzel fakat malzeme kalitesi ucuzdur.merhaba kasa alıcagım sizce linkteki, kasa alınır mı?
asus b450m k2 uyumlumudur içine birde argb deestegi yok bende ondaki argb fanları sokup yerine bendeki rainbow fanları taksam olurmu
bende argb destegi yok iste hocam arkadaki konrolcuye falan baglasam msi daki kasadan birşekilde yakabilirmiyim fanlarıaynı kasayı kullanıyorum benimkinde argb tuşu var o kadar deepcool ak400 soğutucuyu sığdırdım 2 fanlı ekran kartlarını çok rahat sığdırabilirsiniz hava akışı güzel fakat malzeme kalitesi ucuzdur.
kontrolcün varsa halledersin tabii.bende argb destegi yok iste hocam arkadaki konrolcuye falan baglasam msi daki kasadan birşekilde yakabilirmiyim fanları
kullanıyorum beni üşütüyor şahsen bence yeterli bu bütçeye daha iyisi yok heraldemerhaba kasa alıcagım sizce linkteki, kasa alınır mı?
asus b450m k2 uyumlumudur içine birde argb deestegi yok bende ondaki argb fanları sokup yerine bendeki rainbow fanları taksam olurmu