🔥MSI MAG PANO WHITE TEMPERLİ GAMİNG BİLGİSAYAR KASASI (4.694TL) SON 12 ADET🔥

5000 TL diyorum, 5500 TL’lik ürün atıyorsunuz hocam. Başkası da gelir, 6000 TL’lik ürün atar “daha iyi” der. 4693’e hem anakartın renklerinde, hem akvaryum, hem de PZ destekleyen tek kasa bu. PZ anakartı olan kişinin bu bütçede alacağı tek kasa bu. Ha, bence sizin attığınız kasa daha kötü gözüküyor. %20 fiyat farkı olan ürünleri de gelip “onun yerine bunu alın” şeklinde önermek de saçma. Konuya gelirsek, evet; bence sıcak fırsat değil. Sürekli bu fiyat aralığında takılıyordu.
800 lira için matx kasa almam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5000 liraya matx kasa konusu sıcak fırsat olarak açılırsa o kasaya ne yaparım biliyor musun yeğen :D
Ben ucuz yada pahalı demedim zaten mesajlarımda. Sende kötü derken fiyatına göre kötü demedin. Direk çöp dedin.

o paraya öyle bir ürün leş gibi insanlar o kadar zorlukta para kazanıyor senin gibi parayı umursamayıp sadece sahip olmak istediği için alan tipler yüzünden o ürünü fırsat gibi görüp ileride pişman olmalarını istemem
Dostum sana göre leş olabilir boş konuşma istersen. İnsanların kendi parası kendi fikri kendi zevki seni germesin bu kadar

Ben ucuz yada pahalı demedim zaten mesajlarımda. Sende kötü derken fiyatına göre kötü demedin. Direk çöp dedin.

Dostum sana göre leş olabilir boş konuşma istersen. İnsanların kendi parası kendi fikri kendi zevki seni germesin bu kadar
knk insanlar başka insanların deneyimine göre ürün alıyor kendi paralarıyla ama sen deneyimlerini söylemek yerine sadece sahip olduğun için kötü bir ürünü översen bu olmaz

Geri