🔥MSI MAG PANO WHITE TEMPERLİ GAMİNG BİLGİSAYAR KASASI (4.694TL) SON 12 ADET🔥

Elinde olan ürünü övüp elinde olmayan her ürünü kötülüyorsun forumda. Hertaşın altından çıkıyorsun bak işine dayı :D
yok knk dandik ürüne dandik demek niye yanlış olsun dandik olan ürün birilerinde vardır canları sıkılmasın diye bişileri gömmemezlik yapıcaksan yeni alacak insanları yanlış yönlendirmiş oluruz insanlar günün 20 saati çalışıp para biriktirip eğlenceleri için bişiler almak istiyorlar doğru yönlendirme önemli sırf kendinde var diye çöp bir ürünü övmen sana hiç yakışmadı

Bu fiyata almam şahsen az daha koyar lian-li akvaryum kasa alırım veya asus gt502 şeklinin çapraz olması kötü gösteriyor cidden

yok knk dandik ürüne dandik demek niye yanlış olsun dandik olan ürün birilerinde vardır canları sıkılmasın diye bişileri gömmemezlik yapıcaksan yeni alacak insanları yanlış yönlendirmiş oluruz insanlar günün 20 saati çalışıp para biriktirip eğlenceleri için bişiler almak istiyorlar doğru yönlendirme önemli sırf kendinde var diye çöp bir ürünü övmen sana hiç yakışmadı
Kasa olayının beğenilip beğenilmemesi tamamen kişisel zevk meselesi. Bende msi mag pano m100r var elime yeni ulaştı daha kurmadım bile. Benim çok hoşuma gitti malzeme kalitesi olarak falan harika yani bu benim görüşüm. Senin hoşuna gitmeyebilir görüntü olarak. Bunu da ' leş gibi ' diye nitelendirip insanların heves kırmaya gerek yok.

Kasa olayının beğenilip beğenilmemesi tamamen kişisel zevk meselesi. Bende msi mag pano m100r var elime yeni ulaştı daha kurmadım bile. Benim çok hoşuma gitti malzeme kalitesi olarak falan harika yani bu benim görüşüm. Senin hoşuna gitmeyebilir görüntü olarak. Bunu da ' leş gibi ' diye nitelendirip insanların heves kırmaya gerek yok.
o paraya öyle bir ürün leş gibi insanlar o kadar zorlukta para kazanıyor senin gibi parayı umursamayıp sadece sahip olmak istediği için alan tipler yüzünden o ürünü fırsat gibi görüp ileride pişman olmalarını istemem

La altı üstü kasa, şeklini beğenip alan (ben) sonradan niye pişman olsun, gpu mu bu. Alma sebebim project zero hoş gözüktü gözüme, anakart seçimini o yönde yapinca uyumlu bir akvaryum kasa bunu buldum. Başkası da var mıydı, vardı ama PAHALI.

Elinde olan ürünü övüp elinde olmayan her ürünü kötülüyorsun forumda. Hertaşın altından çıkıyorsun bak işine dayı :D
5000 liraya matx kasa konusu sıcak fırsat olarak açılırsa o kasaya ne yaparım biliyor musun yeğen :D

Vatanda gördüm beğenmedim. Cam değil pleksi ve soluktu, belki teşhir olduğu için ama.

Takip ediyordum, birkaç haftadır bu fiyatta gibi. Atx anakart kullandığım için bana yaramıyor.

Arkadaşlar akvaryum kasadan konu açılmışken ben yeni gördüm onlarca video izledim montech diye bir markanın king 95 pro ve 65 pro akvaryum kasa modellerini çok beğendim dün king 65 pro modelinin beyaz rengini satın aldım bakmanızı tavsiye ederim amazon da tipleme gaming satıyor

Phanteks xt view
5000 TL diyorum, 5500 TL’lik ürün atıyorsunuz hocam. Başkası da gelir, 6000 TL’lik ürün atar “daha iyi” der. 4693’e hem anakartın renklerinde, hem akvaryum, hem de PZ destekleyen tek kasa bu. PZ anakartı olan kişinin bu bütçede alacağı tek kasa bu. Ha, bence sizin attığınız kasa daha kötü gözüküyor. %20 fiyat farkı olan ürünleri de gelip “onun yerine bunu alın” şeklinde önermek de saçma. Konuya gelirsek, evet; bence sıcak fırsat değil. Sürekli bu fiyat aralığında takılıyordu.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,382
Üyeler
184,780
Son üye
brndrkgngr
Geri