MSI MB B860 GAMING PLUS WIFI SOKET 1851 anakart 1300 tl indirimde

indirim nerde intelin ölü soketine kim niye 7k baglasın zaten bu paralara indrimde b850 alınır ryzen çok daha iyi
Neden sokete ölü dedin hala işlemci çıkarıyor ve intel render konusunda daha iyi.

Neden sokete ölü dedin hala işlemci çıkarıyor ve intel render konusunda daha iyi.
intelin soketi ölü intel yeni nesil işlemcilerini getirmeyecek bu sokete artık yeni soket çıkıcak o yüzden ölü

intelin soketi ölü intel yeni nesil işlemcilerini getirmeyecek bu sokete artık yeni soket çıkıcak o yüzden ölü
Bilmiyordum sağ ol intel yine intelliğini yapıyor soket değiştirme huyunu bırakamadı.

Bilmiyordum sağ ol intel yine intelliğini yapıyor soket değiştirme huyunu bırakamadı.

evet maglesef öyle eger indirim olucaksa bu ürünün fiyatnın 5000 e filan inmesi lazım ki millet alıp intel denesin işlemcide 245k filan alsın dizsin

bilmediğin konuda konuşma
az önce de berbat bir monitöre indirim konusu açmışsın zaten çok bilgim yok indirimde diye paylaştım yazmışsın

bilmediğin konuda konuşma
az önce de berbat bir monitöre indirim konusu açmışsın zaten çok bilgim yok indirimde diye paylaştım yazmışsın
Bi an heyecanlandım bayadır bekliyorum hopladım bi anda pardon.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,984
Üyeler
184,091
Son üye
NeverFallen
Geri