LydiaTeyze
80+
- Reaksiyon skoru
- 90
Fiyatı iyi gibi. Az önce bildirim geldi ama daha düşük kart aradığım için almadım
bu kartın özelliği nedir? neden bu kadar pahalı?
Fiyatı iyi gibi. Az önce bildirim geldi ama daha düşük kart aradığım için almadım![]()
amd nin en performanslı serisi X,wifi var oldukca dolu bir kart,oc performansı iyi 4600ghz e kadar ram destegi var vs en yakın fiyat rakipte 1800tl daha pahalı .Bu paraları eder mi artık bilmem ucuz bişey kalmadı ama gırtlak dolu kartlardan biri.bu kartın özelliği nedir? neden bu kadar pahalı?
en ucuz wifi destekli anakart kaç para bro ?amd nin en performanslı serisi X,wifi var oldukca dolu bir kart,oc performansı iyi 4600ghz e kadar ram destegi var vs en yakın fiyat rakipte 1800tl daha pahalı .Bu paraları eder mi artık bilmem ucuz bişey kalmadı ama gırtlak dolu kartlardan biri.
Herşeyi oyun amaçlı düşünmeyin, bu anakartı farklı işlerde kullanabilirsin ve bu özelliklere göre 5000Tl normal. Bu anakartı alacak adam sırf oyun oynamak için almaz.2000 TL/3000 civarında ara ara B550/X570 anakartlar satılıyor, fazla masrafa gerek yok. Zaten anakart üzerinde her şeye ihtiyacım var, anakartta her şey dolu dolu olup full performans benim için önemli diyenler için Ryzen 7000 ve Intel 13. seri işlemciler ve ona uygun anakartlar tercih edilmeli.