❌İndirim Bitti! MSI MPG B650 CARBON WI-FI AM5 DDR5 ATX ANAKART | 10.181₺

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
3,359
Çok uzun zamandır alınması mantıksız fiyatlarda geziniyordu ama şimdiki fiyatıyla alınır bence. Çok dolu dolu ve sağlam bir anakart. Hepsiburada'dan alın, PTTAvm ile 5 tl fark var sadece. Düzenleme: N11'de 10.181 TL. N11, PTTAVM, Hepsiburada satıcıları aynı

Ben temiz bir X670E Carbon bulmuştum (sarı sitede), bugün onu almaya gidecektim ama sıfır B650 mi almak daha mantıklı, ikinci el X670E mi karar veremedim. İkisi de Carbon serisi zaten
SATICI GÜVENİLİR Mİ BİLEN AYDINLATSIN LÜTFEN

@FutFlix @Alcoholed kullanıyordu sanırım.

Son düzenleme:
X670E grş çıkış portları daha zenin olabilir o sizin kullanım amacınıza bağlı hepsi burada satıcısında 10605tlye gördüm isterseniz oradan satın alın. X670E nin garantisi kutu fatura vs dikkatlice kontrollernide yaptırırsanız ikiside iyi deçim Carbon analartlar gerçekten gördüğüm en sorunsuz anakart serisidir eskiden beri.

satıcı ptt avm'dekiyle aynı sadece adı farklı pek güven vermiyor anakart gibi önemli bir parçada sıkıntılı gelme ihtimali var.

x670e carbonu aynı fiyata bulduysanız alınır fakat daha üstüyse değer mi tartışılır

Fiyatı çok iyi benimde alasim geldi kendimi zor tutuyorum.

X670E grş çıkış portları daha zenin olabilir o sizin kullanım amacınıza bağlı hepsi burada satıcısında 10605tlye gördüm isterseniz oradan satın alın. X670E nin garantisi kutu fatura vs dikkatlice kontrollernide yaptırırsanız ikiside iyi deçim Carbon analartlar gerçekten gördüğüm en sorunsuz anakart serisidir eskiden beri.
x670e carbonu aynı fiyata bulduysanız alınır fakat daha üstüyse değer mi tartışılır
X670E Carbon 11'e buldum ama 1 yıl garantisi kalmış yani bir yıl kullanılmış. Elden alacağım test imkanım falan var ama taksit olmaması ve ikinci el olması her türlü korkutuyor. Sonradan bir şey çıkmasından endişeleniyorum. Ben karşılaştırdım özelliklerini ve B650 benim ihtiyaçlarımı çok rahat karşılıyor. Boşuna risk almaya gerek yok diye düşünüyorum. Teşekkürler fikirleriniz için :peepokalp:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyatı çok iyi benimde alasim geldi kendimi zor tutuyorum.
Zaten iyi bir B650 anakartın var kendini tut biraz daha :D Ben AM5'e geçmek için alıyorum

satıcı ptt avm'dekiyle aynı sadece adı farklı pek güven vermiyor anakart gibi önemli bir parçada sıkıntılı gelme ihtimali var.
Aynı olduğunu nasıl anladınız hocam? Bir de hepsiburada'dan alınca iade daha kolay oluyor diye biliyorum. En kötü THH ile falan halledemez miyiz

X670E Carbon 11'e buldum ama 1 yıl garantisi kalmış yani bir yıl kullanılmış. Elden alacağım test imkanım falan var ama taksit olmaması ve ikinci el olması her türlü korkutuyor. Sonradan bir şey çıkmasından endişeleniyorum. Ben karşılaştırdım özelliklerini ve B650 benim ihtiyaçlarımı çok rahat karşılıyor. Boşuna risk almaya gerek yok diye düşünüyorum. Teşekkürler fikirleriniz için :peepokalp:

Zaten iyi bir B650 anakartın var kendini tut biraz daha :D Ben AM5'e geçmek için alıyorum

Aynı olduğunu nasıl anladınız hocam? Bir de hepsiburada'dan alınca iade daha kolay oluyor diye biliyorum. En kötü THH ile falan halledemez miyiz
1755675759116.webp

n11'de 10181'e satıyor aynı satıcı

Denenir mi sence? Bir şey çıksa iade veya THH ile halledilmez mi

n11'de 10181'e satıyor aynı satıcı
satıcı güvenilir değil diyorlar ama güvenebilirsem alacağım

@elemin cevap verirsen sipariş edeceğim şimdi hocam

Arkadaşlar ben hepsiburada üzerinden alıyorum umarım elimizde patlamaz güncelleme yaparım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,581
Üyeler
183,139
Son üye
dteahmet
Geri