MSI MPG Gungnir 110M vs Aerocool Airhawk Duo

LahmatsuDcr

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,595
Bu iki kasa arasında kaldım sizce hangisini almalıyım? aralarında hava akışı olarak aşırı bir fark yoksa MSI almak istiyorum Aerocool özellik olarak güzel de görüntüsü çok kötü.

Airhawk Duo daha iyi hava alıyordur dostum.
Görünüş önemli ise MPG Gungnir 110M de alabilirsin, arada oynasa oynasa 5 derece oynar zaten.

Bu iki kasa arasında kaldım sizce hangisini almalıyım? aralarında hava akışı olarak aşırı bir fark yoksa MSI almak istiyorum Aerocool özellik olarak güzel de görüntüsü çok kötü.
Daya bir hava sirkülasyonu için bence Airhawk Duo

AirHawk Duo hava akışı konusunda belki de o firmanın yaptığı en iyi kasadır, 110M nedense çok hoşuma gitmedi, tıkış tıkış olacakmış gibi hissiyat veriyor.

Görünüş önemli ise MPG Gungnir 110M de alabilirsin, arada oynasa oynasa 5 derece oynar zaten.
Sistemi pazartesi günü alacağım sinerjiden. Airhawk stok kalmamış beklemek de istemiyorum dolar sürekli artıyor. Bu kasayı alırsam pişman olur muyum ondan korkuyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki airhawk yerine nighthawk alsam onu stoğu var ?

Hava akışı bakımından daha kötü ama bu bütçede XPG Invader harika bir kasa bence.

Sistemi pazartesi günü alacağım sinerjiden. Airhawk stok kalmamış beklemek de istemiyorum dolar sürekli artıyor. Bu kasayı alırsam pişman olur muyum ondan korkuyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki airhawk yerine nighthawk alsam onu stoğu var ?
Hocam pişman olmazsın.
Aralarında aşırı yüksek bir ısı farkı oluşmaz...
Ama ben nedense Airhawk'ın tipini hiç beğenmiyorum...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,146
Üyeler
183,955
Son üye
tmacknq
Geri