❌İndirim Bitti! MSI NVIDIA GeForce RTX 3050 Ventus 6.149,01 TL

SendyGood

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
762

Nvidia almak isteyen arkadaşlar buyrun ama üstüne 446 tl daha koyup rx 6600 almak daha mantıklı şuana kadar gördüğüm en ucuz rtx 3050

Kartı bi sure kullandım soğutma blokları etli, büyük ve kartı soğuk tutan bi model memnun kalmıştım nvidia arayanlar için alınabilir fiyatı var. Ben 6050 tl'e almıştım.
Asus dual yanında çocuğu gibi kalıyor.

Bu arada arkadaşlar rx 6600 xt kartı 6700 e sattılar

Bu arada arkadaşlar rx 6600 xt kartı 6700 e sattılar
1 kerelik olay o. bir daha geleceğinin ihtimalini vermiyorum.
yayıncılık dışı bu fiyata alınmaz. yayıncılar alabilir ama.

Fiyatı hala çok yüksek, RX6600 ile arasında 300-400TL'lik bir fark varken tercih edilmemeli bence.

Zor, yeni gümrük vergileriyle bence daha fazla fiyatı artar.
Yeni gümrük vergisinin bunları ilgilendirmediğiyle alakalı bir makale okumuştum anlayacağın gümrük vergisi kart fiyatlarına etki etmeyecek. Umarım bilmediğin için öyle söylüyorsundur yoksa diğer türlü algı yaptığını düşünmeden edemem.

Yeni gümrük vergisinin bunları ilgilendirmediğiyle alakalı bir makale okumuştum anlayacağın gümrük vergisi kart fiyatlarına etki etmeyecek. Umarım bilmediğin için öyle söylüyorsundur yoksa diğer türlü algı yaptığını düşünmeden edemem.
Amazondan ucuz kart alamama = Türkiyede daha fazla kart alınması.
Daha fazla kart alınırsa, fiyatlar yüksek olsada talep olacağından, adam akıllı indirim olmaz.
He birde, diğer neredeyse tüm eşyaların fiyatı artacak. o olaydan dolayı dolaylı yoldan firmalar ekran kartlarının fiyatını arttırabilir.

Geri