Styx
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 535
Biraz daha çıkabilirseniz Mchose ürünlerine bakın derim.reis 2k bütçem var ne önerirsin kablosuz mouse elim büyük ama bide fury level z1 iyi mi? onu gordum cogu yerde
Biraz daha çıkabilirseniz Mchose ürünlerine bakın derim.reis 2k bütçem var ne önerirsin kablosuz mouse elim büyük ama bide fury level z1 iyi mi? onu gordum cogu yerde
varmı link bide oyun için yazmayı unutmuşumBiraz daha çıkabilirseniz Mchose ürünlerine bakın derim.
hocam oyun için dimi bu aj ve apex yazmayı unutmuşumdaYurtdışından getirip satanlardan AJ179 Pro veya 179 apex bakabilirsiniz. 159'lardan farkı büyük olması
Post automatically merged:
veya indirim denk gelirse bu da güzel diye biliyorum
![]()
RAZER Viper V3 HyperSpeed Kablosuz Gaming Mouse Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
RAZER Viper V3 HyperSpeed Kablosuz Gaming Mouse Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulwww.mediamarkt.com.tr
https://www.incehesap.com/steelseri...dium=referral&utm_campaign=quickview&v=1.93.9 bu nasıldır hocam bideYurtdışından getirip satanlardan AJ179 Pro veya 179 apex bakabilirsiniz. 159'lardan farkı büyük olması
Post automatically merged:
veya indirim denk gelirse bu da güzel diye biliyorum
![]()
RAZER Viper V3 HyperSpeed Kablosuz Gaming Mouse Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
RAZER Viper V3 HyperSpeed Kablosuz Gaming Mouse Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulwww.mediamarkt.com.tr
Bilmiyorum sen aldıktan sonra anlat öğrenelim.Bu aldığım da iş görür mü peki hocam
Valla 1 aydır kullanıyorum iyi gibi kötü bi şeyini görmedimBilmiyorum sen aldıktan sonra anlat öğrenelim.![]()
Kardeş polemiğe girmek istemiyorum kesinlikle ama neden her mouse konusuna bende bu mouse dan var nasıl filan diye gelip bu hyperx atıyorsun konulardaki mouse'lar ile alakası bile yokken özellikle .Bu aldığım da iş görür mü peki hocam
soramazmıyım kardes allah allah belki yeterli cevabı alamadım daha fazla insana sorma gereği duydumKardeş polemiğe girmek istemiyorum kesinlikle ama neden her mouse konusuna bende bu mouse dan var nasıl filan diye gelip bu hyperx atıyorsun konulardaki mouse'lar ile alakası bile yokken özellikle .