- Bütçe
- 5800
yani kötü yorumdan kasıt nedir bilmiyorum ama kullanıyorum memnunum memnun olup olmamayı açmak lazım oc yaparsın kısıtlar bu kötü yorumdur mesela ben yazılımını sevmiyorum custom argb modu yok sabit modlar var dandik bunu sevmiyorum bana göre de bu kötü Asusta çok detaylıydı bu rgb modları ama ondada yazılım sapıtabiliyorduMSI Pro B650-S Wi-Fi 7200(OC) DDR5 soket AM5 USB 3.2 M.2 HDMI DP ATX anakart
Arkadaşlar yeni alacağım anakart bu olmasını planlıyorum işlemci Ryzen 7 7800x3D ama bu anakart hakkında bazı kötü yorumlar gördüm sizce alınır mı? Çok bütçem yok Max 5800 liraya falan çıkabiliyorum sizce sorun yaşar mıyım bu anakartta.
Kötü yorum yapılacak bir model değil. Kötü yorum alan belki fabrika çıkışı arızalı olabilir ama fiyatına göre çok güzel anakarttır.MSI Pro B650-S Wi-Fi 7200(OC) DDR5 soket AM5 USB 3.2 M.2 HDMI DP ATX anakart
Arkadaşlar yeni alacağım anakart bu olmasını planlıyorum işlemci Ryzen 7 7800x3D ama bu anakart hakkında bazı kötü yorumlar gördüm sizce alınır mı? Çok bütçem yok Max 5800 liraya falan çıkabiliyorum sizce sorun yaşar mıyım bu anakartta.