MSI Pro B650M-B vs MSI Pro B650M-E (Hazır Sistem)

DenizVa

80+
Reaksiyon skoru
3
Geçen Cuma İncehesap'taki indirimden yararlanarak içinde RTX 5060 Ti 16 GB RAM ve Ryzen 5 7500F olan bir hazır sistem satın aldım. Sipariş sırasında anakartı yükseltme seçeneği vardı. Standart olarak MSI Pro B650M-E veriliyordu ama ben aceleyle MSI Pro B650M-B modelini seçip 164 TL fark ödedim.

Şimdi bu iki anakart arasında kaldım. Çok ciddi bir fark var mı? Verdiğim fark mantıklı mıydı?
Kullanan ya da teknik olarak değerlendirebilecek olanlardan fikir almak isterim.

Yani demek istediğim anakart çok fazla rol oynar mı ona göre belki daha iyi bir anakart tavsiyesi alabilirim ama genel olarak OC yapmayı düşünmüyorum sadece xmp açıcam

Geçen Cuma İncehesap'taki indirimden yararlanarak içinde RTX 5060 Ti 16 GB RAM ve Ryzen 5 7500F olan bir hazır sistem satın aldım. Sipariş sırasında anakartı yükseltme seçeneği vardı. Standart olarak MSI Pro B650M-E veriliyordu ama ben aceleyle MSI Pro B650M-B modelini seçip 164 TL fark ödedim.

Şimdi bu iki anakart arasında kaldım. Çok ciddi bir fark var mı? Verdiğim fark mantıklı mıydı?
Kullanan ya da teknik olarak değerlendirebilecek olanlardan fikir almak isterim.
Kabaca baktım da birebir aynı gibi duruyor iki model, arada illaki bir fark vardır ama ben göremedim.

İncelediğiniz için teşekkür ederim hocam. Bende pek bir şey göremedim sadece neden böyle aynı özelliklere sahip 2 model var anlandırmaya çalışıyordum. bazı yerlerde MSI Pro B650M-E modelinin özellikler kısmında daha stabil çalıştığını ve anakartta soğutucu olduğunu yazıyorlar, bazı kişilerde B650M-B versiyonu aynı özelliklere sahip ama ekstra olarak 2.5G LAN bulunduğunu yazıyor.

PRO B650M-B modelinde Lan yongası Realtek RTL8125BG 2.5G ve üzerinde fazladan 1x Addressable V2 RGB LED connector (JARGB_V2) var. Yani seçimi doğru yapmışsın.

Geri