moodyleta
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 163
Değerlendirmeleri gayet iyi ama yaİyi hoş da bu monitörlerin ya incelemesi yok ya da o kadar da iyi değiller zaten
Değerlendirmeleri gayet iyi ama yaİyi hoş da bu monitörlerin ya incelemesi yok ya da o kadar da iyi değiller zaten
Yok 4000:1 kontrast yok VA bunları nerden uyduruyorsunuz tebrik ederim hayal gücünüz harika. Adamlar 178 derece açıdan görünen VA üretmiş, oyun için yeterli 1 ms tepki süresi var elektrik tüketimi de düşük yani daha nolsun. Ezbere konuşmamak lazım IPS ve VA panel arasındaki farkı okumak ezberlemekle olmuyor. Her markanın ürünü farklıVA, 100hz..
bunu alcanıza Fazeon 200Hz bile alsanız daha iyi oda 3900 tl olması lazım
İlla ben marka alcam diyosanız aynı paraya AOC 120Hz IPS alırsınız. 24B31H
Kontrast oranı VA olduğu için 4000:1 bu da onu anca monitörü sadece film falan izliyecekseniz mantıklı yapar öbür türlü pek mantıklı değil
Ilımlı cevabınız ve eleştiriye açık olduğunuz için teşekkür ederim.Bu tür markalara ben de zamanında yöneldim ve yönellttim zaten. İncelemesine bakmadığım hiçbir monitörü doğrudan önermem. Şimdi incelemesine baktım ve bu fiyata direkt o monitörü almamak saçmalık olur. Bedavadan biraz pahalı. Herkes hata yapabilir önemli olan hatadan dönmektir bence bu da öz eleştiri olsun
Evet bu ürün de ortalamanın altında 100hz klasik bir ürün zaten her monitöre basıyolar 175 veya 178 derece bakış açısı diye. Test önemli varsa yollarsın yoksa olanı öneririz 3599 liraya 100hz va monitör önerecek de değilimYok 4000:1 kontrast yok VA bunları nerden uyduruyorsunuz tebrik ederim hayal gücünüz harika. Adamlar 178 derece açıdan görünen VA üretmiş, oyun için yeterli 1 ms tepki süresi var elektrik tüketimi de düşük yani daha nolsun. Ezbere konuşmamak lazım IPS ve VA panel arasındaki farkı okumak ezberlemekle olmuyor. Her markanın ürünü farklı
Yine ezbere konuştun işteEvet bu ürün de ortalamanın altında 100hz klasik bir ürün zaten her monitöre basıyolar 175 veya 178 derece bakış açısı diye. Test önemli varsa yollarsın yoksa olanı öneririz 3599 liraya 100hz va monitör önerecek de değilim
Ezbere olmayan verileri atmanı bekliyorum o zamanYine ezbere konuştun işte
Yukarıda yazdım ya işte 178 derece görülebilen VA vs vsEzbere olmayan verileri atmanı bekliyorum o zaman
178 derece görülebildiği de muhtemelen hiçbir incelemeye dayanmayan MSI' ın kutuya yazdıgı şeydir zaten onu her monitöre yazıyolar ezbere konuşan sen gibisinYukarıda yazdım ya işte 178 derece görülebilen VA vs vs
Hiçmi yt da inceleme izlemedin bu monitörün o kadar çok incelemesi var hala ezbere konuşmaya devam ediyorsun birde bana garip konuşmaların var ilginçsin açıkcası178 derece görülebildiği de muhtemelen hiçbir incelemeye dayanmayan MSI' ın kutuya yazdıgı şeydir zaten onu her monitöre yazıyolar ezbere konuşan sen gibisin