onu manuele alma şansım varmı bianda uçak gibi ses geliyor kısılıyor yaptığım işi kapatıyorgpu sicaklik degerine gore otomatik calisiyor fanlar normal bir durum diye biliyorum .
otomatikte uçak gibi oluyormsi afterburner uzerinden yapilabiliyor diye biliyorum . Benim tercihim otomatikte kalmasidir ama tabii kide kendinize gore ayarlayabilirisniz.
çünkü sıcaklık cok fazla oluyor lütfen sıcaklık degerlerini yazarmısınotomatikte uçak gibi oluyor
aslında fazla olmuyor en fazla 60-75 arası genelde 60 larda takılıyor bianda 80lere çıkıyorçünkü sıcaklık cok fazla oluyor lütfen sıcaklık degerlerini yazarmısın
çünkü sıcaklık cok fazla oluyor lütfen sıcaklık degerlerini yazarmısın
sadece valorant oluyor valorant işlemci tabanlı bir oyun işlemciniz nedir hangi sogutucu var sıcaklıgı nediraslında fazla olmuyor en fazla 60-75 arası genelde 60 larda takılıyor bianda 80lere çıkıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
55 derecede şuan
i9-13900k sadece valoda değil hocam forza ultra-extreme grafiklerde vb. dede cs dedesadece valorant oluyor valorant işlemci tabanlı bir oyun işlemciniz nedir hangi sogutucu var sıcaklıgı nedir
asus ryujin 240mm var hocam oda 60-50 arası forzada bi kere 95 gördüsadece valorant oluyor valorant işlemci tabanlı bir oyun işlemciniz nedir hangi sogutucu var sıcaklıgı nedir
güç kaynagı nedir macun yenilemeleri ne zaman yapıldı işlemcinini9-13900k sadece valoda değil hocam forza ultra-extreme grafiklerde vb. dede cs dede
macunu hatırlamıyorum hocam daha yeni geldi 5 aydır pc kapalı idi pure power 850wattlık gold kaynaklı bi power supplygüç kaynagı nedir macun yenilemeleri ne zaman yapıldı işlemcinin
i9 serisi sıcaklıkları ile ünlüdür 240mm yeterli olmaz deniyo genelde 90 yaklaşınca işlemci kendini kısıtlar veya oyunu bilgisayarı kapatıri9-13900k sadece valoda değil hocam forza ultra-extreme grafiklerde vb. dede cs dede
Mesaj otomatik birleştirildi:
asus ryujin 240mm var hocam oda 60-50 arası forzada bi kere 95 gördü
hocam 14.nesilde o problem vardı 13.de öyle sorunlar çok az olduğu için 13900kda problem olmadığı için almıştımi9 serisi sıcaklıkları ile ünlüdür 240mm yeterli olmaz deniyo genelde 90 yaklaşınca işlemci kendini kısıtlar veya oyunu bilgisayarı kapatır