Neler Yeni

Msi rtx 3080 gaming z trio düşük mh

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,526
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Light Has rate, maden kazılmasın diye yapılmış akılla bir teknloji, inşallah tüm kartlar'a yaparlar.
bundan sonra lhr ve normal versiyon olmak üzere 2 çeşit olarak çıkacak haliyle bizlere LHR versiyonu kalır

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
mining kilidi, kazım olduğu an kazım hızı yarı yarıya düşer ve bu 3060 gibi driver sürümü ile de düzeltielemez
LHR kartlar yazılımsal dostum donanımsal değil yani BIOS mod gibi veya yine bir driver hatası sonucu düzeltilebilir çünkü kart kazıma 100 MH+ ile başlıyor sonradan (10-15sn) 45-55 arasına düşüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anlayabiliyorlar, iç sıcaklık ve termal performansın düşmesi.
4K render aldım 7/24 var mı bir sıkıntı dicen geçicen

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,526
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Anlayabiliyorlar, iç sıcaklık ve termal performansın düşmesi.
hayır oyundan da zorlanmış olabilir ? elde tutulur bir kantı değil sıcaklık ve performans düşmesi
mesela ben mining yapmasam 7 24 kartımla oyun oynarım ve evet aralıksız oynarım evde kardeşlerim de var bu mümkün.

LHR kartlar yazılımsal dostum donanımsal değil yani BIOS mod gibi veya yine bir driver hatası sonucu düzeltilebilir çünkü kart kazıma 100 MH+ ile başlıyor sonradan (10-15sn) 45-55 arasına düşüyor.

4K render aldım 7/24 var mı bir sıkıntı dicen geçicen
hadi ya ben mimari değişiyor diye donanımsal sanıyodum

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
hayır oyundan da zorlanmış olabilir ? elde tutulur bir kantı değil sıcaklık ve performans düşmesi
mesela ben mining yapmasam 7 24 kartımla oyun oynarım ve evet aralıksız oynarım evde kardeşlerim de var bu mümkün.

hadi ya ben mimari değişiyor diye donanımsal sanıyodum
Hayır maalesef donanımsal olması zaten mümkün değil yoksa performansta düşecektir.

RaZkMan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Poyraz Akkirman
Geçen gün vatanbilgisayara gitmiştim yanda ekran kartını garantiye getiren biri vardı bilgisayar yeri uzmanı orda çalışan kendisine soruyor hiç mining yapıldı mı diye soruyor ve hayır cevabı alındığında işleme devam ediyorlar. Ayrıca emin olun valorant oynamak mining yapmaktan kartı 2 3 kat yorar. Düzgün bir sistemde bir ekran kartı 30-40 derecelerde mining yapabilir ve fan yüzdesi sadece 50 60 larda iken. Valorant gibi yeni nesil oyunlarda kart 90 derece ısıya kadar çıkıyor. Ve ayrıca bunlar insan değil ekran kartı öyle mining yapıldı diye yorulmazlar. Youtube da örnek veriyorum çağdaş ışıl da videosunu çekmişti 4 yıllık mining de kesintisiz çalışan kart hiç yapılmamış kart ile aynı oerformansı veriyor. Tabii ki ortam sıcak fan derecesini %100 de çalışanlara gelirsek orası ayrı o şekil olursa da kartın ömrü asla bitmez, tek ömrü azalacak şey kartın fanı olacaktır. Ki bunu 80 tl ye orjinal fan alabiliyorsunuz.

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,235
İsim
Hakan
Ayrıca emin olun valorant oynamak mining yapmaktan kartı 2 3 kat yorar. Düzgün bir sistemde bir ekran kartı 30-40 derecelerde mining yapabilir ve fan yüzdesi sadece 50 60 larda iken. Valorant gibi yeni nesil oyunlarda kart 90 derece ısıya kadar çıkıyo
Hangi 3080 90 derece oldu atsana bir? FE bile olmadı. Mining 7/24 %100 yüke sokmakta, oyunlar genelde %98-99 kullanmakta.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Hangi 3080 90 derece oldu atsana bir? FE bile olmadı. Mining 7/24 %100 yüke sokmakta, oyunlar genelde %98-99 kullanmakta.
Mining daha az yıpratır kartı oyun oynamaya göre. Oyun hem çekirdeği hemde belleği kullanır mining ise sadece belleği kullanır, çekirdeği de kullanır aslında ama çok çok az

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,335
Üyeler
161,838
Son üye
mkty yılmaz
Top Bottom