Hocam bu ekran kartı ve işlemciye PSU hayli hayli yeterli ben 5500 ve rtx3060 12GB 550W ile kullanıyorum elektirik dalgalanmalı yüzünden PSU kapat8yor olabilirdriverdan ekran kartı gücünü düşürüyorum öyle çokmeler azalıyor
psu rampage bi kaç arkadaşım rampageye güvenme demişti ama bilmiyorum güvenilir mi??Hocam bu ekran kartı ve işlemciye PSU hayli hayli yeterli ben 5500 ve rtx3060 12GB 550W ile kullanıyorum elektirik dalgalanmalı yüzünden PSU kapat8yor olabilir
güvenilmez ancak 600w da yapmasıda garibime gitmedi değil wattman yiyorsun muhtemelen undervolt yap sorunun azalıcaktırpsu rampage bi kaç arkadaşım rampageye güvenme demişti ama bilmiyorum güvenilir mi??
Hocam PSU marka deyil sertifika ve korumalara bakılmalı bence bencede güvenlik lerine bir bakınpsu rampage bi kaç arkadaşım rampageye güvenme demişti ama bilmiyorum güvenilir mi??
o nedemek bilmiyorum biraz yardımcı olurmusun ? (undervolt)güvenilmez ancak 600w da yapmasıda garibime gitmedi değil wattman yiyorsun muhtemelen undervolt yap sorunun azalıcaktır
teşekkürler onada bakayımHocam PSU marka deyil sertifika ve korumalara bakılmalı bence bencede güvenlik lerine bir bakın
kartın gücünü kısıyorsunuzda nasıl yapıldığı hakkında benimde pek bilgim yok maalesefo nedemek bilmiyorum biraz yardımcı olurmusun ? (undervolt)
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşekkürler onada bakayım
anladım teşekkürlerkartın gücünü kısıyorsunuzda nasıl yapıldığı hakkında benimde pek bilgim yok maalesef