alperenn01
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,519
O kartla sağlam minig yapılır ancak satsan da gayet temiz para alirisn 7 24 çalışcak kart da minigde yani
Tamam dostum. Tamam. Hadi bak işine.Bahane olarak geceyi göstermene laf ettim.
diyelimki satmaya karar verdim sistemi eylül ortasında topladım aldım satarsam bu piyasa'da en az ne kadar satayım ?O kartla sağlam minig yapılır ancak satsan da gayet temiz para alirisn 7 24 çalışcak kart da minigde yani
@Vesemirdiyelimki satmaya karar verdim sistemi eylül ortasında topladım aldım satarsam bu piyasa'da en az ne kadar satayım ?
Merhaba mining'in ne olduğunu bilmiyorum, nasıl yapıldığını da bilmiyorum açıkçası para kazanmaya da ihtiyacım var bilgilendirme yapabilir misiniz ?
rtx 3070den yüksek hashreati@RevDeisDou bu konuda bilgili.
O kart hemen hemen rtx3070 ile aynı seviye de kazıyor diye biliyorum. Yaklaşık kazanç için ise @cfranko ve @Sunay yardımcı olacaktır.
Özeldende yazdığım gibi o kartın sıfırı 9bin lira civarında. İkinci eli 6 7 den aşağı etmez bence en az.diyelimki satmaya karar verdim sistemi eylül ortasında topladım aldım satarsam bu piyasa'da en az ne kadar satayım ?
YapılırMerhaba mining'in ne olduğunu bilmiyorum, nasıl yapıldığını da bilmiyorum açıkçası para kazanmaya da ihtiyacım var bilgilendirme yapabilir misiniz ?