MSI RX 5700 XT 8 GB kartla mining yapılır mı ?

Kendi kartınsa önermem.
ne zararı var ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@RevDeisDou bu konuda bilgili.

O kart hemen hemen rtx3700 ile aynı seviye de kazıyor diye biliyorum. Yaklaşık kazanç için ise @cfranko ve @Sunay yardımcı olacaktır.
mining'in ne olduğunu dahi bilmiyorum bu kartı 3700 tl ye aldım şu an fiyatlar 9.5 k civarların da bana para kazandırabiliceğini söyledi arkadaşım mining yaparak ancak zararı var mı nasıl para kazanırım bilmiyorum

ne zararı var ?

mining'in ne olduğunu dahi bilmiyorum bu kartı 3700 TL ye aldım şu an fiyatlar 9.5 k civarların da bana para kazandırabiliceğini söyledi arkadaşım mining yaparak ancak zararı var mı nasıl para kazanırım bilmiyorum
Şöyle söyleyeyim
1 ay yaptığın mining'in ekran kartına verdiği zarar: 1 yıl kartı zorlayacak oyun oynamak.

Kartı öldürüyor diyebiliriz.

sonuçta 7/24 kullanmış olacaksın normalden daha hızlı eskiyecek dışında bi sorun yaşayacağını sanmam
para kazanma şansım var mı bunu merak ediyorum çünkü 21 yaşın da üni öğrencisiyim boş boş oturacağıma gelir gelmesi en azından ihtiyaçlarımı karşılar

para kazanma şansım var mı bunu merak ediyorum çünkü 21 yaşın da üni öğrencisiyim boş boş oturacağıma gelir gelmesi en azından ihtiyaçlarımı karşılar
Artıları da eksileri de var,
Artıları : para :D
Eksileri: cihaz sürekli açık kalıcak
Ekran kartı yıpranıcak.
Havuzda olup olmadığını kontrol edeceksin sürekli
Ve (sadece bazı modellerde ) yüksek fan sesi çıkıyor
Tahmin ediyorum(hesaplama sitelerinden kesin rakamlara bakabilirsin) 800 tl civarı bırakır sana.

var tabii ki önceki yazdığıma bak

Şöyle söyleyeyim
1 ay yaptığın mining'in ekran kartına verdiği zarar: 1 yıl kartı zorlayacak oyun oynamak.

Kartı öldürüyor diyebiliriz.
diyemeyiz :)

Geceleri çalıştırmak yeterli olur hem kart çabuk yıpranmaz.
Ben olsam saat 12 den sabah 10 a kadar açık bırakırım onun dışında kazım yapmam.

• Beğen
Reaksiyonlar: Asag
Çok güzel performansı var
özelden yardımcı olurmusun ?

Direk kartını satarak yüklü miktarda para da kazanabilirsin bu arada :/
kullandığım kart olduğu için satma taraftarı değilim keyfiyen letgoya sistemimi satışa bıraktım 8 kişi yazı 8 i de sadece ekran kartı istedi satsam bu piyasa da almam da zor

%100 para kazanırsın ama kartın ömründen de yersin

Bahaneye bak. Hayatımda duyduğum en mantıksız yersiz haksız bahane.
2 sayının yerini yanlış yazdık diye bunu mu söylüyorsun? Komik. Herkes anladı zaten ne demek istediğimi. Fark edilmeden yazılmış bir şey.

2 sayının yerini yanlış yazdık diye bunu mu söylüyorsun? Komik. Herkes anladı zaten ne demek istediğimi. Fark edilmeden yazılmış bir şey.
Bahane olarak geceyi göstermene laf ettim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,667
Üyeler
183,875
Son üye
AngaraBeyfendisi
Geri