msı rx 580 armor ısı normal mi ?

2 ay garantiye kısa süredi ısınma ile gönderdim sorun yok diyip geri gönderdiler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama izlediğim testlerde %40 ile 80 derece benimki 80 fan hızı ile 80
genelde testler oyunun başından cekildiği için o kadar ısınma göstermez. Msı bazı serilerinde ısınma problemi var ama dediğim gibi throttle yemiyorsan sorun olacağını sanmıyorum

genelde testler oyunun başından cekildiği için o kadar ısınma göstermez. Msı bazı serilerinde ısınma problemi var ama dediğim gibi throttle yemiyorsan sorun olacağını sanmıyorum
throttle ne ve şimdi fark ettim oyunlarda 1366 mhz kullanmıyor 1200 1100 mhz arasında değişiyor

Armor gibi ısınan bir seri için normal.

4000 RPM ve 81 derece mi?

İşte buna Trakya şivesiyle ''Breeee'' derim.

evet

frametime düşüyor grafik olarak açtım çok drop yiyor
bilen biri uv yapman bir nebze düşürebilir o zaman vereceğim öneri bu. Başka aynı kartı kullanan bulursan sıcaklık değerleri seninkini altında ise bayadır. Garantiye falan yolla

bilen biri uv yapman bir nebze düşürebilir o zaman vereceğim öneri bu. Başka aynı kartı kullanan bulursan sıcaklık değerleri seninkini altında ise bayadır. Garantiye falan yollad
garanti ye yolladım sorun yok diyip geri gönderdiler termel macun değişikliği yapsam

garanti ye yolladım sorun yok diyip geri gönderdiler termel macun değişikliği yapsam
bir faydası olurmu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,841
Üyeler
188,173
Son üye
sane45
Geri