dostum rx6600 alacaksan Asus dualdan şaşma o modelin en iyisi oDirekt mağazadan alacağım. 6025tl gibi bi fiyata sıfır olarak nasıl sizce? 2. el önermeyin lütfen.
200tl daha fazla ve elden alabileceğim bir mağazada bulunmuyor o yüzden mech 2x tercih edeceğim, kartın ısınma sorunu vs. var mı acabadostum rx6600 alacaksan Asus dualdan şaşma o modelin en iyisi o
sanırım var öyle yaşıyorlardı Sapphireden bile çok ısınıyormuş200tl daha fazla ve elden alabileceğim bir mağazada bulunmuyor o yüzden mech 2x tercih edeceğim, kartın ısınma sorunu vs. var mı acaba
anladım sanırım o bi tık daha iyi fakat mech 2x de fena değildir diye düşünüyorum, çünkü gidip elden alacağım dual bulsam onu alırdımRX 6600 de Dual çok güzel ve serin
ben bi kaç foruma baktım ama kart 60 dereceyi geçmiyor yazıyordusanırım var öyle yaşıyorlardı Sapphireden bile çok ısınıyormuş
Mech iyi değil diye duydum bendeanladım sanırım o bi tık daha iyi fakat mech 2x de fena değildir diye düşünüyorum, çünkü gidip elden alacağım dual bulsam onu alırdım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben bi kaç foruma baktım ama kart 60 dereceyi geçmiyor yazıyordu
Olabilir valla emin değilim ama Dual serisi çok güzel olduğunu biliyorumbı 2x modeli normal mech değiş acaba normal mech yorumlarını görmüş olabilir misiniz