Msi shadow 2x rtx 5070 oyunlarda 85 derecelere cikiyor ne yapabilirim?

Yapacağın en iyi şey uv ve ekran kartı altına düzgün CFW değerinde 1 fan atmak olur. Ayrıca kasanın önü tam mesh olmadığı için de ısılar olması gerekenden bir tık yüksek. TEst sırasında kasanın önünü ve yan kapağı sök. Eğer 4-5 derece düşüş sağlarsan dediğim gibidir. Eğer söylediklerimden şüphen varsa servise yolla ama boşa vakit kaybetmiş olursun. Geçmiş olsun
Zaten kasayı mecburiyetten ön paneli nasıl sökücem bilmiyorum ama yan kapakları sökünce 2 derece deşiti büyük ihtimal 3 4 derec değişrdi

Zaten kasayı mecburiyetten ön paneli nasıl sökücem bilmiyorum ama yan kapakları sökünce 2 derece deşiti büyük ihtimal 3 4 derec değişrdi
Tamam dostum o zaman dediğim gibidir. Eğer bütçe çıkarabilirsen önü full mesh kasa alırsın alta bir fan atarsın 70-76c arasında gezer. Ne kadar göremesek de 80+16 hot spot sıcaklığın olabilir neredeyse 100c gerek yok. Ama telaşlanma korkulacak bir tarafı yok. Kartın 70c çalışmasıyla 50c çalışması arasında prensipte hiçbir fark yok, kart zarar görmez. Ama serin olursa sesten de kafan şişmez.

Hocam kartı ne zaman aldın ve ne kadara aldın? Şöyle bir Akakçe'ye baktım 2 fanlı shadow 32.273 TL. Marka takıntın yoksa ve aldığın yer sorunlu bir yer değilse iade et, başka bir model al derim. O fiyatta Colorful'un 2 tane farklı 3 fanlı modeli var, 1k daha ucuza Gigabyte windforce 3 fanlı var(bunu ben pek tercih etmem ama 2 fanlıdan daha iyidir büyük ihtimalle, malzeme olarak kabaca aynıdır bu da düşük tier) PNY 3 fanlı kartlar var. Gainward Python var yine 3 fanlı. Ya da 1k koy Asus Prime al, 2k koy Colorful Vulcan var, baya sade şık ve harici ekranı var. Tabi aldığın fiyatı bilemiyorum 28m ya fln aldıysan 5k koymak istemezsin ama 32k ya aldıysan bence birçok seçeneğin var.

Hoparlör ve kasanın linkini atabilirmisiniz

Kasa satışı kalkmış sanırım

Valorant oynarken bile 80 derecelere geliyor. Normalde işlemcinin daha çok ısınması gerekmez mi? İşlemci 65 derece. Hikayeli oyunlarda ekran karti 85 derece.
Sıcaklık takıntım var ne yapabilirim?
Not: Jelatini söktüm.
Sıfır aldıysan garantiye gönder, 2. El ise termal macun ve termal pad değişim vakti gelmiş

Hocam kartı ne zaman aldın ve ne kadara aldın? Şöyle bir Akakçe'ye baktım 2 fanlı shadow 32.273 TL. Marka takıntın yoksa ve aldığın yer sorunlu bir yer değilse iade et, başka bir model al derim. O fiyatta Colorful'un 2 tane farklı 3 fanlı modeli var, 1k daha ucuza Gigabyte windforce 3 fanlı var(bunu ben pek tercih etmem ama 2 fanlıdan daha iyidir büyük ihtimalle, malzeme olarak kabaca aynıdır bu da düşük tier) PNY 3 fanlı kartlar var. Gainward Python var yine 3 fanlı. Ya da 1k koy Asus Prime al, 2k koy Colorful Vulcan var, baya sade şık ve harici ekranı var. Tabi aldığın fiyatı bilemiyorum 28m ya fln aldıysan 5k koymak istemezsin ama 32k ya aldıysan bence birçok seçeneğin var.
Haziranın ortalarai yada temmuzun başında aldim hazır sistemdir sinerjiden aldim ya zaten seneye üst kartlardan birine geçeceğim o yüzden değiştirmem şimdi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,427
Üyeler
184,626
Son üye
moltisanti.
Geri