Hocam siz akşam atın ayarlarınızı da bide sizinkini deneyeyimbenim yaptığım uv de fps düşmedi hatta bir tık artmış bile olabilir sıcaklıklar azaldı
Çok büyük bir sistem istemediğim için kasamı ve ekran kartımı küçük aldım bilerek.tonla para verip üstüne birde undervolt o zaman niye aldınız![]()
tamamdırHocam siz akşam atın ayarlarınızı da bide sizinkini deneyeyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çok büyük bir sistem istemediğim için kasamı ve ekran kartımı küçük aldım bilerek.
o kasaya 33cm e kadar olan kartlar sığıyor haberin olsunÇok büyük bir sistem istemediğim için kasamı ve ekran kartımı küçük aldım bilerek.
Aldık artık değiştirmem bu saatten sonratamamdır
o kasaya 33cm e kadar olan kartlar sığıyor haberin olsun
Bekliyorum hocamtamamdır
o kasaya 33cm e kadar olan kartlar sığıyor haberin olsun
pc yi acamadim kusura bakma acinca aticam aklimdaBekliyorum hocam
Bekliyorum hocam
aksam bakip atayim sana ss olarak sonuclari tam farklar nedir ne degildir sayisal olarak hatırlamıyorumBu ayarlarda standarta göre tam farklar neler ? Mesela standartken yükte derece ile bu şekilde derece + fps şeklinde sonuçları yazabilir misin
aksam bakip atayim sana ss olarak sonuclari tam farklar nedir ne degildir sayisal olarak hatırlamıyorum
Hocam yaptım sıkıntısız şekilde çalışıyor ancak benim msi programında 16000mhz bellek yazıyor normal mi? Stok halde 14000mhz
Hocam fps e çok bi katkısı olmuyor ama güç tüketimini ve sıcaklıklar düşüyorBu ayarlarda standarta göre tam farklar neler ? Mesela standartken yükte derece ile bu şekilde derece + fps şeklinde sonuçları yazabilir misin
baktımda şimdi ben uv yapsamda bişey değişmiyo pek 1080p monitörde ekran kartı full de çalışmıyo zatenBekliyor olacağım teşekkür ederim