Yardım Msi vector 18hx 5080 U9 275hx alınır mı?

Sakurajima Mai

80+ Silver
Reaksiyon skoru
638
Dün akşam hp omen max 5080 u9 275hx sipariş etmiştim ama sanah indirim olunca iptal ettim ve çok ısındığını söyleyen pek çok kişi var bu yüzden az daha bakındım sonra dedim ki 140kya bu msi vector 18hx'i alsam mı? Sizce alınır mı?

Dün akşam hp omen max 5080 u9 275hx sipariş etmiştim ama sanah indirim olunca iptal ettim ve çok ısındığını söyleyen pek çok kişi var bu yüzden az daha bakındım sonra dedim ki 140kya bu msi vector 18hx'i alsam mı? Sizce alınır mı?
Al geç vector iyi dir

Hocam 140 k yı neden laptopa harciyorsunuz. Sisteminiz varmı?

Hocam 140 k yı neden laptopa harciyorsunuz. Sisteminiz varmı?
Kasa yok laptop lazım bana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama okula getir götür yapcam acaba zorlar mı? Ve gysnc yok falan diyorlar ve 5080 ama açıklamada neden 12gb yazmışlar ekran kartına onu anlamadım.

Peki laptop şartmı? İlla şartsa da kucuk bir kısmını laptopa ayirip diger kismini sistem toplasanizda olabilir. Nedenini söyleyebilirmisiniz.
Sistem toplayacak yerim yok, toplayacaksam da mezun olduktan sonra toplarım. 40 bin civarına zaten iyi sistem alınabiliyor. Kasalar ucuz.

Laptop lazım, okula getir götür yapacağım ve iş için kullanacağım.

Bu gysnc ve 12gbram hakkında ne düşünüyorsunuz? Ve boyut için düşünceniz nedir? Taşıması zor olur mu?

Veya boyut sorunu olacaksa 16 inç olarak ne almalıyım? Dün akşam HP Omen Max 5080 U9 275HX sipariş etmiştim ama sabah iptal ettim ve HP çok ısınıyor deniyor. Sizin bu konudaki düşünceniz nedir? Sizce HP Omen Max mı alınır 16 inç olarak veya MSI Vector 16HX AI mı?

Sistem toplayacak yerim yok, toplayacaksam da mezun olduktan sonra toplarım. 40 bin civarına zaten iyi sistem alınabiliyor. Kasalar ucuz.

Laptop lazım, okula getir götür yapacağım ve iş için kullanacağım.

Bu gysnc ve 12gbram hakkında ne düşünüyorsunuz? Ve boyut için düşünceniz nedir? Taşıması zor olur mu?

Veya boyut sorunu olacaksa 16 inç olarak ne almalıyım? Dün akşam HP Omen Max 5080 U9 275HX sipariş etmiştim ama sabah iptal ettim ve HP çok ısınıyor deniyor. Sizin bu konudaki düşünceniz nedir? Sizce HP Omen Max mı alınır 16 inç olarak veya MSI Vector 16HX AI mı?
Hocam bu ust seviye laptoplar konusunda bilgim yok maalesef. Sadece sistem toplama kısmında bilgim var. Anladigim kadariyla ev de degilsiniz yurttasinız diye tahmin ediyorum. Yurtta iken üst seviye laptop almakta biraz riskli bana göre.

Hocam bu ust seviye laptoplar konusunda bilgim yok maalesef. Sadece sistem toplama kısmında bilgim var. Anladigim kadariyla ev de degilsiniz yurttasinız diye tahmin ediyorum. Yurtta iken üst seviye laptop almakta biraz riskli bana göre.
Evdeyim ama bugüne kadar adam akıllı bir kendime ait odam olmadı. Babaannemle kalıyordum, ev kira diye odaya hiç harcama bile yapmadım. Şimdi yakında kendi evimize geçeceğiz, ev kendimizin olacağından para harcayabileceğim bir odam olacak ama şu an laptop alayım, sonra çok lazım olursa sistem toplarım. Ben küçüklüğümden beri laptop kullanıyorum ve taşınabilir olması çok hoşuma gidiyor, istediğim zaman istediğim yerde kullanabiliyorum.

omen max 16'nın Ryzen AI 9 HX 375 işlemcisi olana bakıyorum bende kararsız kaldım

omen max 16'nın Ryzen AI 9 HX 375 işlemcisi olana bakıyorum bende kararsız kaldım
Bu forumda soğutması iyi, buhar odası var diyenler de var ama testlere bakınca genelde oyunlarda 90 üzeri çalışıyor ve 100'leri görüyor, arada bir bazı videolarda açık açık "bu ısınan bir laptop" deniyor. Bilmiyorum, hala karar veremedim.

Bu forumda soğutması iyi, buhar odası var diyenler de var ama testlere bakınca genelde oyunlarda 90 üzeri çalışıyor ve 100'leri görüyor, arada bir bazı videolarda açık açık "bu ısınan bir laptop" deniyor. Bilmiyorum, hala karar veremedim.
Msi vector hp omen max ile kıyaslanamaz msi daha iyi

275hx videolarını izledim bende cidden sıcak çalışıyor Hp de, msi da biraz daha serin çalışabilir çünkü daha büyük vector 18hx

275hx videolarını izledim bende cidden sıcak çalışıyor Hp de, msi da biraz daha serin çalışabilir çünkü daha büyük vector 18hx
Hocam 18hx alırsam okula götür getir zor olur mu onu düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,089
Üyeler
183,059
Son üye
Thups
Geri